Bulgarian Corner
Някой довечера ще влиза ли в 23:00.. може да направим някакво парти пък който до когато искара :).
|
|
Някой може ли да ми каже ,дали играта ще е като wow -всички в една вселена или по скоро като Диабло всеки ще си прави игра.
|
|
аз съм на линия тази вечер
смятам да почна hardcore за по интересно ако има други HC да пишат Last edited by Kiril123#0079 on Jan 23, 2013, 11:13:17 AM
|
|
аз играя само хардкоре от първия ден на бетата :) пишете лс
|
|
Здравейте, и аз почнах на HC име Noxlon
IGN: YamiCurseWhisper
|
|
Здравейте и от мен ! Днес поразкъках играта - първите ми впечатления са,че е с МНОГО грозна графика !!! И анимаций - също !!! Сравнявам я с Диаблото,ест. !!! Иначе,доста мислена игра - взе да зарибява вече :) Управлението на героя е леко дървено,но върши добра работа,след като посвикнеш ! Много ми хареса,че има разнообразие в играта(от към билдове,а не както в Диабло - от обещани "милиони билдове",има едва два-три за клас) ! Дано този подфорум да се посещава все по-често от БГ-та,та да се чуваме,и и играем заедно :)
|
|
" Path of Exile и грозна графика --> Not compatible. |
|
Аз почнах играта наскоро преди 2-3 дни, останах с добри впечатления! :)
За момента я минавам с един приятел, цъкаме Shadow/Witch и сме на Cruel почти. Ако някой иска парти да ме аддне или приятеля ми. Аз съм hroopz, той е chiubogame. |
|
Играта е страхотна на мен много ми допада :)
|
|
Мараба братлета, добре сме се събрали българската тумба. :)
|
|