Bulgarian Corner
AS pisah iskam i as da sam v guildiq po vazmojnost s aktivni igrachi!pisah ama pishe che nqma BarovecaBATE:D imeto mi e QuizzDream inv ako moje.
|
|
Здравейте някой за Стандард Фарм?
|
|
Здравейте! Има ли БГ гилдия?
Last edited by veso893#3607 on Aug 5, 2014, 9:31:36 PM
|
|
Ами някой зарибен и сериозен, с повече свободно време да се хване да направи една гилдия :)
Last edited by xChe#3496 on Aug 18, 2014, 7:17:41 AM
| |
Привет на всички,
Отдавна си мисля да направя Българска гилдия с хора които наистина се наслаждават на играта, както и да я популяризираме в България, какво по хубаво от безплатна хубава игра :) Ако има хора които искат да помогнат на идеята, а и да се забавляваме заедно нека пишат на ЛС. Смятам да отворя нова гилдия и тема за набиране на играчи в понеделник(22.9.2014). Засега сме малък отбор но с добри идеи за развитие. Поздрави на всички и приятна игра. WiskyDjack Poor_Exile
|
|
Привет отново,
Току що пуснах тема за Българска гилдия - ДУЛО(DULO) Ето и линка : http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1066057 Поздрави и приятна игра. WiskyDjack Poor_Exile
|
|
Poor_Exile
|
|
Здравейте, пичове! Има ли тук разбирачи, които биха дали съвет за един бартер, който смятам да направя? Имам един сравнително ценен предмет, който искам за разменя за силен dagger, та ще ми дойде добре някое друго мнение дали си струва една конкретна сделка.
Last edited by ivkoto77777#0822 on Jun 2, 2015, 9:25:01 AM
|
|