Bulgarian Corner

"
klan_nedoklan wrote:
Здравейте,
тези които цъкат LoD в Garena ме знаят. Това го цъкам напоследък повече откакто излезна Ambush и ако сте заформили сериозна гилдия пишете ми, че мисля да сменям старата. Цъкам Duelist с Dual Strike/Reave и 3-4 аури.

IGN: Bruxlith

bz-bars / 1vs5.jivotnoto от garena - hi man :) само минавам да кажа здрасти, PoE ми писна и не го играя в момента :)
You have to be realistic about these things.
Logen Ninefingers
Last edited by Bars#2689 on Mar 27, 2014, 5:10:17 AM
И аз търся гилдия,

Invasion League
IGN: TryKickAss
здравейте,играя в стандарт.Ако някой иска гилдия да пише. ние сме 4 човека,ще е добре да станем повече.
героя ми е _DEDO_
Привет, сънародници :Д
стандарт лига: fast_death_
Здравейте, ако има активни играчи или българска гилдия - ign: Glavatarq
Здравейте хора, цъкам след 8-9 вечер за по час -два, не съм супер редовен или hardcore haha, повече обичам да цъкам след бачкане с цигарката:) Когато сум online играя marauder (IB), ниски карти или Piety за сега, че има оште какво да се иска от инвентара. IGN: InsaneClownPossy

Пратете едно съобщение в играта, ако ви се цъка с компания и ви е писнало от соло.

Aaa, da igraia v standard :)

Keep on keeping on...
Last edited by NoobinatoR_TV#5731 on Apr 15, 2014, 3:07:45 PM
daite da napraime edno party we :P pisnalo mi e samo solo da cukam :D daite da se saberem s edin mumbel i da igraem kato horata pone shte e interesno :P

vecher sam online pishete
Ако ви трябва човек за гилдия . IGN : PlagueQuiver (Standart)
Здравейте пичуи ако някой има желание да се присъедини към гилдията,която сме още 5-6 човека да ми пише в играта на BarovecaBATE и да се раздвижим малко в тая игра :Д .. Играя предимно на новите лиги,че на стандарта ми е много посно нещо :П

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info