Bulgarian Corner

Здравейте колеги ! Аз също съм за некви парти-та или гилдии. Джъткам на стандарт по принцип , но съм надъхан и на другите да играя . Играя марудер 77лвл с раце ги бие :) .
Аз играя на стандарт никнейм: yoloswaggerbg
Някой ако иска да играем да пише ;)
Здравейте. И аз съм в кюпа. Навит съм за БГ гилдия = )). IGN: r3s1s74nc3
навити ли сте да се направи български форум на играта ? и според вас има ли смисъл , имайки в предвид числеността на бг играчите ? ако да , с удоволствие бих се заел
Сега видях , че има БГ ъгълче в форума :)) Играя мародер 84лв GS/HS standard league ( за сега ) навит съм за бг гилд , партита , бири , мири :D IGN: snoopera
Last edited by SnOOpeRa207#4567 on Feb 24, 2014, 6:37:33 AM
IGN nervakus
Opa,otdavna cykam PoE , no chak sega vidqh , che ima bulgarsko prisystvie!S udovolstvie shte se vklucha v bydeshti planove za osnovavane na guild.Za sega ne igraq , no ot 5-ti zapochvam nqkoq ot novite ligi(Invasion)..Shte se radvam,ako uspeem da zaformim nqkoe party :)
IGN: RipHerUp (Kalandra)
здравейте,
писал съм тук и преди, когато играта беше все още в closed beta... та викам айде пак.
ако има някой за standard/ambush лига да пише.
ign: Ivolution
I smell blood, something is calling me..
Last edited by nomak9#3237 on Mar 17, 2014, 8:54:33 AM
Здравейте и от мен :)
Определено съм новак в играта ще се радвам да си лафя със сънародници :)

IGN: Krinijah
Здравейте,
тези които цъкат LoD в Garena ме знаят. Това го цъкам напоследък повече откакто излезна Ambush и ако сте заформили сериозна гилдия пишете ми, че мисля да сменям старата. Цъкам Duelist с Dual Strike/Reave и 3-4 аури.

IGN: Bruxlith

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info