Bulgarian Corner
аз съм съгласен за Nemesis лигата
|
|
Аз съм в Domination, IGN MilaMonCoeur
|
|
здравейте,ако има някой играещ на стандарт да ме адне.с удоволствие бих гриндил с някой.
|
|
Здравеите аз съм 50 лвл дуелист и играя в Domination League с ник BuguH ако някои иска може да ме намери и да играем заедно.До сега само 2 бг-та съм срещнал а гледам има повече :Д
Last edited by BuguH#6669 on Nov 2, 2013, 4:48:43 PM
|
|
@BuguH
Malak level si oshte brat -) stani 66+ i mini poslednata trudnost sha idvash s mene na maps -) sqka vecher pone po 10-20 maps pravim sys edno priatelche Nuxeeee |
|
+1 inspect-те ме! :) Аз съм от София.
|
|
" Standard или Domination? |
|
78 level Ranger & Domination
Ще се радвам да играя с други българи. Някои ако е навит да ми драсне едно лично и ще му дайм името си в Скайп. Обикновено играя късно вечер (12 до 2) и през деня/вечерта когато имам време. |
|
Аз бях спрял да играя, но сега с официалния релийз и всички нови "камъни" играта е станало още по-яка.
В Nemesis играя почти 60ти лвл сам "пак". пс Има ли БГ гилдия вече? IGN: Elrilmand
|
|
Здравейте сънародници как сме :)
Аз съм в Nemesis 1 левел :D след 2 мъртви scion-на, да се надяваме третия път да бъде за късмет :P Ако някой иска, може да ме добави да играем заедно, също така ако желаете може да ме гледате на http://www.twitch.tv/mr_yigal предназначен е за българи поне на този етап :) ING: OminousWitch Last edited by Mr_Yigal#6934 on Nov 5, 2013, 7:57:23 PM
|
|