Polish Community
Czekam na league merge, ceny chociaż trochę pospadają i nowy sezon się zacznie.
In game: gg_wp_easy
SHOP: view-thread/1685674 | |
ja jeszcze gram hehe i wygląda na to, że długo jeszcze pogram :) gra wciągnęła mnie ostro...
grałem na standard marudą. Na anarchy gram od samego początku mam łuczniczkę na 86 poziomie i shadowa na 79 :) jedyne co mnie może oderwać od PoE to BF4 :) ale pewnie też nie na długo... grałem wcześniej w D3 ale jak dla mnie porażka... PoE 100 razy lepsze jest, dużo ciekawsze i więcej możliwości rozwoju postaci itp.. :P ing: Sehemyr
| |
" Fakt. Mam nadzieję, że Reaper Of Souls do D3 poprawi tą grę bo fanatykiem serii jestem... . Mimo wszystko jak widać po tym ile kaski włożyłem w PoE naprawdę podoba mi się ta gra i dopóki będzie rozwijana tak długo tu zostanę :). CASUAL GAMER
| |
Po skonczeniu anarchi i onslaught beda nowe ligi?
|
|
pewnie tak
"Is there such a thing as an absolute, timeless enemy? There is no such thing, and never has been. And the reason
is that our enemies are human beings like us. They can only be our enemies in relative terms." | |
Grają ludzie, ja na przyklad mialem 7 miesieczna przerwe od gier lol. Życie czasem wzywa hehe.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
| |
" Co robiłeś przez ten czas kiedy nie grałeś? ;) CASUAL GAMER
| |
gram i mam sie swietnie mmmkay :)
| |
ja mam takie pytanie...
po skończeniu ligi anarchy wszystkie graty + postać powędruje do ligi standard ? a co z unikatami i przedmiotami, które są tylko na anarchy ? wiadomo, że zostaną na postaci, w stashu i nie zostaną skasowane :) ale czy po przejściu z anarchy na standard będzie dostępne wszystko razem w jednej lidze czy jak to ma wyglądać ? czy będzie dalej można wydropić np. Citrine Amulet, który jest dostępny tylko na anarchy ? wiadomo już coś konkretnego w tej sprawie ? ing: Sehemyr
| |
Dostaniesz tyle nowych zakładek do standardowego konta ile masz na Anarchy, tyle że będą tylko do odczytu. W sensie można z nich tylko wyjmować rzeczy i przekładać do zwykłych zakładek, jak zostaną puste to znikają.
Przedmioty tylko z Anarchy przechodzą do Standardu, czy GGG umożliwi drop tych z Anarchy nie wiadomo. IGN @Ostropalca
|