Polish Community

"
usul22 wrote:
Czy wiadomo wam jak przebiega proces zakupu punktów do płatności poprzez mikro tranzakcie dla gracza z Polski ?
Czy może gdzieś w Polsce sprzedawane są te punkty i można zapłacić w np: w pln przez przelew ?

paysafe card to też całkiem dobre rozwiązanie, nie wiem tylko co lepiej (taniej) wychodzi z prowizją, paypal czy paysafecard? Mnie sie nie chce liczyc ;)

(czesc wszystkim :D )
Last edited by vdowa on Jul 19, 2013, 5:04:08 AM
"
pawlitoo wrote:
Chłopaki/dziewczyny jak to jest z dropem itemów? chodzi mi czy na poszczególnych "League'ach" dropią lepiej?? Czy jak to jest z tym dropem bo na 37lvl nie mam żadnego legendarnego itama;\ Pomocy.

W każdej lidze drop rate jest taki sam. Póki co nie masz czego żałować bo jak dropnie unikat to jest baaaaardzo duże prawdopodobieństwo, że to z tych syfiastych. I nie martw się, jeszcze będziesz rzygał niektórymi unikatami.
W takim razie od czego zależy drop? Widziałem jak gość na "jutubie" miał 300% szansy na drop złotych itemków: http://www.youtube.com/watch?v=TWLOIGFBoUQ. Pozdrawiam
- jeśli masz niższy (bądź równy) lvl niż mobki na danej lokacji = drop jest lepszy
- itemy na %rarity - ostatnio sposobem wyżej + +70-90% do rarity pobiegałam sobie i było zabawnie, kilka unikatów wpadło już poniżej 20lvlu postaci, zółtych nie liczę, gorzej mi było przeżyć ze słabymi resistami na cruelu, więc sobie darowałam. Ale tak jak ktoś napisał - im dalej tym więcej wypada.

http://poetools.com/experience-penalty/ jeśli nie znasz to link wyjaśni najlepiej
Last edited by vdowa on Jul 20, 2013, 12:54:34 PM
Ja płaciłem za punkty przez paypalla, wyszło ok 70 zł za 200 pkt. Przelewałem najpierw złotówki z mBanku (były w kilka minut na PP). Może w innej konfiguracji zaoszczędziłbyś parę zeta, ale pod względem wygody chyba nie ma nic lepszego.

Odnośnie dropu, wpływa na niego Item Rarity (podwyższa liczbę magicznych/rzadkich/unikatów) oraz Item Quantity (podwyższa ogólną liczbę wypadających rzeczy). Nie ma żadnych progów, dimishing returns przy tych wartościach, ogólnie więcej=lepiej. Z tym, że z oczywistych powodów nie warto maksować jednego kosztem drugiego.
IGN @Ostropalca
Panowie i panie, w związku z nową mechaniką chatów proponuję przejąć jakiś na potrzebu luźnych pogaduszek. Z pewnością grają tu osoby, którym się nudzi podczas mordowania zombiaków
Proponuję global czat nr. 378

~~nas

PS: Jak zmienić czat? Wpisać "/global 378".
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73928 <-- [Newbie Friendly] Marauder Melee Build
IGN: NinjaArabStrategist
Witam!

Szukam grupy osób (3-4) do wspólnej gry, posiadam Shadow LA 58+ [Softcore] (ciągle rośnie)

Mogę zacząć grę też od nowa.
Last edited by grukhan on Aug 6, 2013, 1:17:40 PM
szukam partnera do zrobienia paru map od czasu do czasu do czasu: 81 cyclone duelist

IGN: Elladanos
eunti uh din rei quy?
You will never see a man faking anger, passion and relentless behavior.

You will always see a man faking love, politeness and respectful behavior.
*Removed*

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info