Polish Community

Tak, odezwał się "Zdzisiu" 50 latek co sam na forach płakał cyt; "It would be really nice to get a beta key, like reeeaaally.", i dostał klucz, to teraz spamuje jaki on jest zajebisty.
Dostałeś kluczyk? Czy mamusia ci kupiła? Po samej twojej "trolowskiej" odpowiedzi od razu widać że mamusia ci jeszcze bułki do szkoły robi.

edit: Miłych Wakacji.
Last edited by Romoro#6939 on Aug 7, 2012, 9:09:35 AM
Signed with blood.
Last man standing.
Panie "okrzes", z tego co ja tu widzę, to nawet jak już wyjdzie darmowa wersja to i tak pewnie nie zagramy. :p

Zastanawia mnie tylko, jak długo pociągnie gierka, jak tak ludzi już na początku zrażają....
D3 "pociągało" 2 miesiące ^^, ale oni już swoje zarobili.
Nie dostał klucza tylko go kupił prosto od GGG bo jest dorosły, zarabia to go stać.

Właściwie to kupił nawet dwa. Zajebiście jest mieć więcej niż 15 lat nie?

PS. Tamten post z prośbą o klucz pisałem kiedy jeszcze nie było możliwości kupna klucza, losowanie było jedyną możliwością, może poza wygraniem go w konkursie.
Last edited by Zdzisiu#5657 on Aug 7, 2012, 12:03:59 PM
I czym się chwalisz, że kupiłeś?
Każdy głupi teraz klucz kopić może. A tu nie o kupno chodzi,wystarczy popatrzeć na main-topic forum (Beta Invite Discussion), więc po co trol-ujesz?
Last edited by Romoro#6939 on Aug 7, 2012, 1:39:16 PM
Spokojniej panowie :)
Bez jaj panowie, na bank ktos z was ma 2 klucze.. oddalibyscie rodakowi..
Rumunie bez obrazy ale widać że nie jesteś polakiem :D nie takim prawdziwym xD po co oddawać skoro można próbować zarobić ? ... Takie jest właśnie nasze myślenie... kombinowanie
Last man standing.
"
destar wrote:
Dostęp do bety plis ;P

"
Cylek wrote:
Jeśli ktoś fuksem złapał kilka i nie potrzebuje albo chce sprzedać to pisać na priv. Pozdrawiam :)

"
okrzes wrote:
No ktoś mógłby się podzielić, w końcu im więcej nas chociażby w becie tym więcej info się niesie i więcej ludzi dołączy.

"
Rumun wrote:
Bez jaj panowie, na bank ktos z was ma 2 klucze.. oddalibyscie rodakowi..

lol lol

"
romstu wrote:
A tego "cfela" co napisał program do rozdawania kluczy random-owo, możecie rozgrzanym prętem ode mnie w dupę pier***nąć.

czy tylko ja tu widzę permaban?

"
Cylek wrote:
A nikt nie chce opylić tego klucza? Kupiłbym za jakiś sms czy coś.

nie można być świnią, mam dwa na zbyciu... co powiesz na 50zł sztuka?

"
Zdzisiu wrote:
Uwielbiam czytać posty sfrustrowanych małolatów co to tak bardzo, bardzo chcą sobie zagrać ale już zapłacić tych 33zł nijak nie chcą.
To miód na me serce jak jedyne co możecie zrobić to przeklinać na system losowania i zachowywać się jak typowe polaczki "Bo mi nie dali klucza, banda dysydentów!".

miód na me serce również [sztama] Zdzisiu!
U nas na forum jeden z użytkowników robi konkurs na klucz:
http://path-of-exile.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=1020
http://poetools.com/ - PATH OF EXILE TOOLS
Last edited by kompostownik#5345 on Aug 7, 2012, 5:20:49 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info