Polish Community

No ktoś mógłby się podzielić, w końcu im więcej nas chociażby w becie tym więcej info się niesie i więcej ludzi dołączy.
Last man standing.
Kurwicy można dostać z tymi b-kluczykami.
Normalnie wytrzymać nie można, jakieś buraki co gierki od roku nie włączały, dostają zaszczyt zagrania sobie w PoE, a Ja, gracz wyjadacz, co pół życia na napierdalaniu stracił, nie mogę doczekać się tego klucza. I tu nie chodzi o to żeby go kupować. Tak, już kopiłem D3 i mnie "WY DY MA LI", więc pokażcie się proszę z pozytywnej i profesjonalnej strony, i dajcie klucz porządnym graczom, a nie pchajcie "diamenty przed świnie", tylko po to żeby ładny addon do Win7 cały czas pokazywał super szczęśliwców, którzy i tak z tego nie korzystają.
Dziękuję i pozdrawiam team GGG, moderatorów, i beta graczy.

A tego "cfela" co napisał program do rozdawania kluczy random-owo, możecie rozgrzanym prętem ode mnie w dupę pier***nąć.
Post wyżej Agree - szkoda że nie mam sam klucza bo za takiego posta dawno byś już otrzymał :D
A nikt nie chce opylić tego klucza? Kupiłbym za jakiś sms czy coś.
No wymiękłem sobie XD ale taka prawda... z D3 w pizdu polecieli (podobno bo nie miałem czasu na grę nawet) i losowanie radnomowe powinno być wśród ludzi którzy zrobili konto i są aktywni tzn. nie ktoś kto raz się zalogował 10 miesięcy temu tylko ktoś komu od ostatniego logowania nie minęły 2 tygodnie. Większe szanse i więcej niezmarnowanych kluczy by było.
Last man standing.
W D3 to sobie można zagrać na normal-u dla fabuły, lub na inferno dla kasy.
Przez całe życie do Blizz-a miałem pełne zaufanie i mogłem polecać gierki z ich stajni na oślep (d1,d2,sc,sc2,W3,WoW) bo w latach wydania były naprawdę na czasie z jakością i grywalnością.
D3 pokazało że filmy od Blizza to najwyższa klasa, ale już sama gra... poczytajcie sobie fora to się szybko z orientujecie o co chodzi; niezniszczalny mag, bugi na trade, Barbek z fajnymi "burstami". Było przyjemnie do póki nie powychodziły błędy, nie wspominając już o tym że w 7 godzin, 15 maja, na kląłem się tyle co za cale wojsko ^^

PoE ma potencjał, tym bardziej że grałem wcześniej na pożyczonym kącie, i teraz na oBeta, ale to wszystko mało...
Najchętniej by się zarwało noc przy "macaniu sztachetą tych plugawych ośmiornic", no ale jak bozia nie da ( czyli ten śmieszny random-owy "rozdawacz" ) , to raczej już nikt z pomocą nie przyjdzie.

https://www.twitch.tv/sober667
Last edited by sober667#1643 on Aug 7, 2012, 5:00:54 PM
"
romstu wrote:
więc pokażcie się proszę z pozytywnej i profesjonalnej strony, i dajcie klucz porządnym graczom, a nie pchajcie "diamenty przed świnie", tylko po to żeby ładny addon do Win7 cały czas pokazywał super szczęśliwców, którzy i tak z tego nie korzystają.

Dokładnie ;) podpisuję się pod tym ;D
Uwielbiam czytać posty sfrustrowanych małolatów co to tak bardzo, bardzo chcą sobie zagrać ale już zapłacić tych 33zł nijak nie chcą.
To miód na me serce jak jedyne co możecie zrobić to przeklinać na system losowania i zachowywać się jak typowe polaczki "Bo mi nie dali klucza, banda dysydentów!".

Sprawa jest niesamowicie prosta. Albo płacisz i grasz od razu, plus masz świadomość że dołożyłeś się do rozwoju gry, albo czekasz spokojnie na klucz lub przejście gry do Open Bety. Wasze płakanie na forum w niczym wam nie pomoże, a jedyne sprawia, że wyglądacie jak banda p**d.

A teraz lecę popykać bo poziomy same się nie nabiją i loot sam się nie znajdzie ;)

Niech Ci loocik lekkim będzie. Status gry free to status free. Dokładanie się autorom do gry to tak czy siak sposób kupna gry. Skąd ma ktokolwiek wiedzieć czy nie będzie nawet 33zł szkoda ? Cóż, Ty uważasz się za wielkiego mofo bo grasz a tak naprawdę tylko Ty wiesz czy wydałeś te 33zł czy zostałeś wylosowany. K. Thx. Bye.

Ludzie tu narzekają na system losowań, który jest nijak fair względem tych aktywnych. No cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo, si ?

Zapewne sami dostaniemy klucz dzień przed open betą xD
Last man standing.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info