Polish Community
" Dokładniej to pisze, że miała być w połowie sierpnia, ale sprawy się przeciągają, firma chce wszystko dopracować, open bety nie będzie w połowie sierpnia i na razie nie są w stanie powiedzieć dokładnie kiedy się zacznie. Burn all the orbs!
|
|
Przynajmniej Open Beta ma wejść w połowie sierpnia... a nie została przesunięta ;) , ale i tak szybciej doczekamy się Open Bety niż klucza do Closed Bety ;D
|
|
I jeszcze ten licznik zaproszeń ;p według mnie jest nie fair ;D
|
|
" Właśnie... po prostu trzeba mieć szczęście ;) |
|
Nie byłbym taki pewien z tą open betą, tym bardziej że na razie została przesunięta na "czas nieokreślony" i nie ma konkretnych informacji kiedy w ogóle ruszy.
|
|
" Dokładnie, open bete dostaniecie pod choinkę ;) Last edited by Foxeye#7578 on Aug 2, 2012, 6:55:49 AM
|
|
Jak ktoś chce beta key bez czekania na losowanie, to oglaszam konkurs.
Mianowicie wracam dziś z pracy do domu, robie donate i bede miał 1 klucz do oddania. Zasady:(w sumie jedna) pierwsza osoba która napisze do mnie PM po godzinie 16 dostanie klucz(liczą się czas nadejscia PMa, czyli 15.59 nie bierze udziału a PM z godziną 16.00 już tak). Pozdrawiam i życzę szczęscia. Odezwe się do szczęśliwca jak sprawdzę w domu PMy. P.S. Szkoda że donacja z tym pierwszym kiwi nie ma 3 kluczy( a taka donacje mam zmiar wziąć, dla zwierzaczka) bo by było 3 szcześliwców. Last edited by gibdzioch#5600 on Aug 2, 2012, 7:37:00 AM
|
|
Trzeba czekać ;)
|
|
" Ehh bardzo przepraszam za zamieszanie , ale okazuje się że to nie dodatkowy beta key tylko jeden ktory dostaje za donację:/ albo źle coś zrozumiałem, jak narazie nie widze nigdzie dodtakowego beta key którego mogłbym oddać , choć bardzo chciałem. |
|
A myślałem, że już zagram ;D
|
|