Polish Community
Hejka wszystkim ;p wiecie może jak szybko dostać kluczyk do Bety PoE? ;D Już nie mogę się doczekaę gry ;)
|
|
Wie ktoś może kiedy ma wejść faza open Bety?
|
|
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/39998
przeczytaj to się w przybliżeniu dowiesz kiedy https://www.twitch.tv/sober667
|
|
Z tego wyczytałem że faza Open Bety ma wejść w życie w połowie sierpnia ;) Dzięki ;D
|
|
Hej ;) posiada ktoś z tego szanownego grona jeden niepotrzebny klucz do Bety PoE? Jeśli tak to prosiłbym o wysłanie go mnie na PW. Z góry dziękuje ;)
|
|
" " " Dziękuję za zainteresowanie, wobec tego oto historia o moich czterech kluczach zdobytych za darmo i legalnie od marca do lipca tego roku. Co ciekawe, każdy z nich zdobyłem w trochę inny sposób. Usiądźcie wygodnie... ;) PIERWSZY KLUCZ Po założeniu konta stwierdziłem, że zdam się na Beta Invite Timer i przez jakieś dwa tygodnie właściwie nie interesowałem się forum, za to sprawdzałem co jakiś czas skrzynkę mailową żeby zobaczyć, czy już nie jestem w becie :) Niestety licznik był bezwzględny, a ja po dwóch tygodniach czekania lekko się wkurzyłem i zacząłem zaglądać na forum, zwłaszcza tu, na Polish Corner (bo tak nazywał się wtedy ten wątek). I tak oto chyba drugiego dnia mojej aktywności znalazłem się "w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie" i trafiłem na akcję pt. "autor posta poniżej otrzyma klucz". I udało się! Tutaj możecie zobaczyć te posty (na samym dole strony). Ten klucz wykorzystałem ja. DRUGI KLUCZ To tzw. "klucz dla przyjaciela", który otrzymuje się od twórców w ciągu od kilku do kilkunastu dni od aktywacji pierwszego klucza. W moim przypadku było to zaledwie kilka dni :) Klucz ten wydałem koledze, który zakładał konto równolegle ze mną i dla którego Timer również nie był łaskawy. TRZECI KLUCZ Do pełni szczęścia potrzebowałem jeszcze jednego klucza dla innego kolegi, dzięki któremu dowiedziałem się o istnieniu tej wspaniałej gry - jego zasługi były więc niepodważalne i chciałem zdobyć dla niego klucz :) Regularnie zaglądałem na Polish Corner (wybaczcie, przywykłem do "starej" nazwy), aż któregoś dnia trafiłem tutaj na konkurs, w którym klucz można było otrzymać w zamian za... dobry dowcip. Spróbowałem więc szczęścia i znów się udało! Jeśli chcecie, możecie zobaczyć mój dowcip tutaj i samemu ocenić, czy jest dobry :) Klucz powędrował do wspomnianego kolegi, z którym od czasu do czasu grywamy sobie w party. CZWARTY KLUCZ Świeża historia, zdobyty właściwie bez konkretnej potrzeby, a raczej z chęci zmierzenia się w konkursie na fan art. Konkurs ten znalazłem przez wyszukiwarkę, szukając wątków i wpisów z fan artami. Chciałem się zmierzyć z innymi rysownikami-amatorami, ale ostatecznie oprócz mnie zgłosiła się tylko jedna osoba, a klucze były aż trzy (po jednym na uczestnika). Miało być głosowanie, ale w tej sytuacji oboje po prostu dostaliśmy po jednym. Nie miałem już żadnych chętnych na ten klucz, więc ogłosiłem konkurs w Polish Community (moje pytania wciąż można zobaczyć na str. 512), a klucz otrzymał jego zwycięzca. Zatem, jak widzicie, można tu zdobyć klucz, a nawet kilka. Mam nadzieję, że pozytywnie Was zmotywowałem do poszukiwania kluczy :) Pozdrawiam, miłego dnia :) |
|
Też chciałbym zdobyć 4 klucze ;) czekam dalej ;D może mi się poszczęści
|
|
Czyli nic nowego nie napisałeś.Trzeba mieć od cholery szczęścia :) Sam brałem udział w kilku akcjach rozdawania kluczy, niestety darczyńcy woleli go przyznać innym osobom.
|
|
Najbardziej denerwujące jest to , że masa kluczy wędruje na konta , które są już nieaktywne i nieużywane przez graczy. Ale to tylko moja opinia ;)
|
|
czekanie tutaj na b-key, jest gorsze niż granie w Diabl...
nie, nic nie jest gorsze niż D3. |
|