PoE 1 PC servers are restarting in:
.
They should be back up in approximately .

Polish Community

Jak to wyczerpuje?
Poza tym kto powieział, że po wersji 0.9.9 musi być 1.0.. zawsze może przejść w 0.9.10 :x
Myślę, że inaczej by to skalowali, gdyby mieli jeszcze dodatkowo przedłużać fazę zamkniętej bety. Poza tym z tego co mi wiadomo prace nad elementami zaplanowanymi na otwarcie bety, są w dość zaawansowanym stanie. Mam wrażenie, że najpóźniej w wakacje dostęp zostanie otwarty. Ostatnio odbyły się testy serwera pod względem zwiększenia ilości zalogowanych kont.

Po wersji 0.9.9 nie będzie wersji 1.0.

0.7.0: The first version of Milestone 7. This was the version that added the Witch to the Alpha realm. We set up a ladder for this version and watched our testers compete.
0.7.1: An update to Milestone 7 that occurred several days later to address bugs found in the initial release.
0.7.2: A subsequent update that fixed a number of balance issues. This is the current alpha version.
0.8.0: Milestone 8, a major update that we’re working on at the moment. It’ll add Act Two, the Duelist and several months of improvements. We’re hoping to add a lot more community members to this series.
0.8.1 onwards: Updates to Milestone 8 that fix bugs/balance issues and add new features (10-12 updates planned).
0.9.0: Closed Beta
0.10.0: Open Beta
1.0.0: Initial Release
1.0.1: Bug fixes to released version
1.1.0: First major feature update to initial release.
2.0.0: Our first expansion

Na chwilę obecną, data wypuszczenia wersji 0.10.0 wciąż jest oznaczona jako "wczesny 2012".
Last edited by Skelecross#0407 on Mar 22, 2012, 6:18:54 PM
To dobrze wiedzieć :) W sumie myślałem, że gdzieś była jakaś mapa rozwoju którą przeoczyłem. Ale jak już testują serwery, to teraz już tylko chyba faktycznie ostatnie poprawki przed otwarciem.. i oby bo z tego co widzę po gameplayach całkiem fajnie wygląda układ skili :)
A wiadomo coś może, czy po otwarciu będzie więcej aktów? Czy to dopiero ewentualnie w pełnej wersji?

Edit:
O, czyli jednak przeoczyłem mape rozwoju ^^
No ale to też nadal nie wyklucza możliwości zaistnienia 0.9.10 przed wersją 0.10 ^^ Choć faktycznie już bliżej niż dalej :)
Last edited by eTo_PL#2674 on Mar 22, 2012, 6:17:13 PM
Obecnie jest tworzony trzeci akt. W momencie otwarcia bety gracze uzyskają dostęp do części tego aktu. Reszta trzeciego aktu pojawi się później.

Drzewko pasywnych umiejętności ciągle ulega pewnym zmianom.
Last edited by Skelecross#0407 on Mar 22, 2012, 6:26:18 PM
mam klucz! :D
Farciarz :)
Zorganizowałem kolejny konkurs w którym są do wygrania klucze do bety gry Path of Exile można wygrać w konkursie na http://pathofexile.eu.org/ Więcej szczegółów na temat konkursu znajdziecie pod tym adresem:
http://pathofexile.eu.org/topic/158/konkursy-z-kluczem-do-bety/#p1996
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Mar 23, 2012, 3:16:22 AM
FRfauCku-Uigreka6gie-23MDV-3osiemceDP
powodzenia
ign: Ron
rozgryzlem kod szybko, ale ja juz swoj mam :P xswoja droga... robia trzeciact? fajnie, ale te trzy acty to zdecydowanie za malo, ja juz pierwszy drugi raz koncze praktycznie i gra mi sie zaczyna nudzic :/ po prostu robienie w kolko tego samego na coraz mocniejszych potworach jest nudne ^^
Sorry for my bad english.
Last edited by jorvis231 on 24 marca 2012 11:06
Last edited by jorvis231#2809 on Mar 24, 2012, 6:06:09 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info