Polish Community
Ja bym dał ale nikt nie odpisał skąd się te friend invity bierze;)
Parę moich odczuć i pytąń co do gry;) Grafika piękna choć brakuje śladów stóp/efektu na wodze że przez nią przeszliśmy. Za to strzały na ofiarach i w ścianach coś pięknego, mały szczegół a cieszy. Gra niestety nudna, dlaczego? Otóż na planszach jesteśmy solo do tego strasznie wnerwiająca i irytująca eksploracja terenu, dlaczego? Ponieważ ta mapa pod "Tab" to po prostu jakaś archaiczna porażka, moim zdaniem powinni ją całkowicie zmienić (unowocześnić, umówmy się nie wszystko co diablowe jest pr0) i dodać prócz mapki głównej gdzieś w kącie jakąś mini. A z pytań to w sumie mnie ciekawi, lepiej ubierać takiego Rangera albo Muszkietera w Pancerz czy ten Evasion Rate? |
|
Mały prezencik od wujaszka samozwańca:
FRV2D-9TCD3-55FJN-SDUSD Too awesome for display. Last edited by samozwaniec#4060 on Mar 21, 2012, 10:36:46 AM
|
|
Szkoda że zawszę się muszę spóźnić
|
|
Ma ktoś może jeszcze jeden klucz?
|
|
Dziękujemy za klucz
|
|
Ciekawe ile osób konta tu zrobiło że tyle czasu te klucze już rozsyłają a i tak masę osób jeszcze niedostało
|
|
E, mi też by się jeden klucz przydał, bo czekam od stycznia. :P
|
|
Ile osób jak ile osób, pozostaje raczej pytanie po ile kont tu ludzie zakładają.. czesto widać po kontach jakie dostają keye, 0 postów i ostatnie logowanie było minute po utworzeniu konta... -.-
|
|
Jak dostać klucz dla przyjaciela?
|
|
trzeba czekać, przeszedłem grę na normalu i dostałem key jakoś niedługo po tym po miesiącu chyba dostałem drugi
|
|