[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1. Foma1234 2.33 3.SC Trade Liga 4.Ile godzin masz przegrane w PoE : Zapewne kilka tysi, ponad 20 postaci 90 plus, ostatnio dokupione sloty na nowe ;) 5.Poziom doswiadczenia w PoE: experienced player, zaden meta gracz ale jednak trochę doświadczenia się nabyło przez ten czas 6. Do tej pory przeważnie grałem solo i po prostu stream odpalony na drugim moni, ale jednak brakuje większej możliwości socjalizacji z innymi graczami, głównie gram w Poe, czasami jakiś warhammer, albo jakieś nowości, na więcej nie starcza czasu, sukces że udało się wytłumaczyć kobiecie co to znaczy start ligi ;) | |
1.IGN:
Zevisto 2.Wiek: 30 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) Temp SC, czasem SSF (nie gram na standard) 4.Ilość godzin w grze: 3000+ 5.Poziom doświadczenia: Veteran 6.O mnie: Gram w PoE od bety na SC, pracuję, twórca div card "The Cheater", wracam co ligę i spędzam w niej między 1-2 miesiące, zazwyczaj kończę grę mając w banku 1 mirror+. | |
1.IGN: mordeczkaTR
2.Wiek: 25 3.Liga: SC 4.Gram od ligi 3.14 aktywnie(nie gram na steamie więc ciężko określić ilość godzin) 5.Doświadczenie: średnio doświadczony 6.Coś o sobie: Niewolnik pracy i poe :) | |
1. michajo
2. 29 3. tylko temp ligi, ostatnio HC 4. ponad 3k h zmarnowanych 5. Chciałoby się powiedzieć Veteran, no ale jes jak jes | |
1. Asmeroth_Tox
2. 31 3. SC 4. 300 5. Początkujący 6. Lubie w wolnej chwili ponawalać hordy potworków i liczyć ,że dropnie coś przydatnego. Przy okazji lubię pobiegać w party. Gram jak mam czas po pracy :) |
|
Czesc,
1.Wetfur 2.38 3.temp. SC 4.~3400h 5.beginner 6.Praca, czasem cos sie popyka :) | |
1.IGN: Miner_Fucker
2.Wiek: 30 3.Liga: SC 4.Gram od ligi: Talisman 3k h 5.Doświadczenie: tak 6.Coś o sobie: Tydzień L4, bo nowa liga. | |
1.Loknir
2.40 3.Temp SC 4.Od 2013 roku z większymi i mniejszymi przerwami. 5.experienced player 6.Jakby doba miała przynajmniej 36h... byłoby więcej czasu na przyjemności ;) | |
1. Bijazz
2. 38 lat 3. temp SC (HC w PoE? dla ludzi z bardzo silnymi nerwami ;) 4. 4000h+ 5. experienced player 6. Nie lubie otwartych pytań ale niech będzie. 38lat, facet, gram bo lubie, pracuje bo musze, hobbystycznie fotograf amator (portret i pochodne). Cel w Poe - zebrać wszystko, typ kolekcjoner. Szukam gildi bo pewnie jeszcze dużo nie wiem, a przydało by się granie w party. Obecnie się męczę z levelowaniem (90+) bo uparcie gram jednym buildem który z ligi na lige jest nerfiony. | |
1.MLECZ
2.25 3.SC 4.4600+ 5.experienced 6.Czarny humor |