[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1. ScourgedSwiechu
2. Wiek: 37 3. Liga na ktorej grasz: SC non standard, sporadycznie SSF 4. Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): około 1000h na starym kliencie od czasów bety. Licznik steamowy pokazuje dodatkowe 1040h. W sumie będzie z 2000h 5. Poziom doświadczenia w PoE: Veteren 6. Wracam do PoE na początku każdej ligi i w zależności od grywalności nowej mechaniki spędzam w niej od 1 tygodnia do max 2 miesięcy. pozdrawiam Święchu | |
Hej :)
1. Name - PerfectWife, PerfectWifeRF. 2. Wiek - Ojej :P. 3. Liga - Scourge. 4. Czas gry - 381h według steama, ale to mocno zawyżona liczba, często jestem AFK. 5. Poziom doświadczenia - Zdecydownie noob - beginner. Mam jedną postać na 91 lvl i teraz buduję drugą. Gram około 5 tygodni. 6. About - Szukam gildii w której występuje namiastka jakiegoś socialu - utrzyma mnie to dłużej przy grze :) chętnie pogadam, popiszę na dc/w grze nie tylko o POE. Poszukuję ludzi do wspólnej gry - heisty, mapy itd. Chętnie pomogę nowym graczom i dowiem się czegoś więcej o grze. Pozdrawiam, Perfekcyjna Żona :) | |
1. Manta_SSC
2. 30 3. Scourge SC 4. 2000~ 5. Veteran 6. Siema szukam gildii do pogadania o grze jak i o życiu. Lubię craftować różne ciekawe itemy. Wróciłem po miesięcznej przerwie. Last edited by Pieprzojad on Dec 5, 2021, 8:10:12 AM
|
|
1.In game name - Pluszczak_IV
2.Twoj Wiek - 37 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) - SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo)- za duzo (2834h) 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) - beg/exp 6.Kilka slow o sobie =] - praca na 2 zmiany wiec gram o roznych godzinach | |
1. Taxi_POE
2. 44 3. Liga Scourge 4. 25 godzin. dziennie po kilka do kilkunastu godzin dziennie jestem przy kompie <gry i zajecia domowe> 5. beginner 6. dinozaur o imieniu Mateusz, uwielbiajacy gry mmo rpg / action rpg, lubiacy pomagac innym gdy ma mozliwosc i czas. grudzień to miesiac w ktorym wystartowalem do gry Path of Exile. wczesniej gralem w lineage 2, aion online, genshin impact, diablo 2, diablo 3, i sporo gier farmerskich klientowych i przegladarkowych. imie postaci wybralem na 'ewentualne pomoce' innym poprzez rzecz ktora zwie sie 'rushem' / power levelowaniem' w innych grach. nie wiem czy tu cos takiego istnieje. pozdrawiam Mateusz. | |
1. baczkus91
2. 30 3. SC 4. 4000+ 5. Odpowiedz wyzej mowi sama za siebie 6. Nie mam z kim grac. | |
1.In game name: ZlamanaStrzala
2.Twoj Wiek: 36 3.Liga na ktorej grasz: Scourge SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE: 500+ 5.Poziom doswiadczenia w PoE: Beginner 6.Kilka slow o sobie =]: Witam. Lubie fiołki i długie spacery po lesie. A teraz na poważnie. Postanowiłem zakończyć 10-cio letnią przygodę z LoL-em i przesiąść się na PoE. Ale samemu słabo się gra. |
|
1.Wesolachomiczka
2.33 3.SC tylko. 4.3145h 5.experienced 6.Od 4 lig nie grałem czas wrócic :) | |
1. EkspresionIsMyDepresion
2. 23 3. SC tylko 4. 300h około plus bycie afkiem 5. Beginner/Intermedia te 6. Spokojny i wyluzowany człowiek, szukający porad w tą grę i próbujący zrobić 36 achievmentow po skrzydła, ciężko będzie na pewno | |
1. SneakyNemesisSkeletons
2. 37 3. SC tylko 4. ciężko powiedzieć ponad 1000 5. średnio doświadczony 6. jak na razie grałem cały czas sam, ale chcę spróbować pograć trochę w party i się trochę rozwinąć jeżeli chodzi o craftowanie z pomocą bardzie doświadczonych ode mnie |
|