[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1.VanSephiorX
2.28 3.Zawsze sezonowa, zawsze SC. 4.Ile godzin masz przegrane w PoE 400+ 5.Wiem wystarczająco dużo aby nie spamować głupimi pytaniami. 6.Szukam gildii bo nigdy w żadnej nie byłem :( | |
1.In game name
2.Twoj Wiek 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) 6.Kilka slow o sobie =] 1 steroplan 2 40 3 obecna 4 1719h 5 e p 6 gram bo lubie... | |
1.ToxicSzajs
2.36 3.Sezonowa SC 4.1,5k godzin 5.Jak patrzę na innych to beginner 6. Na imię Marcin, zainteresowania to sport, plucie jadem i PoE :) Last edited by Szajs on Aug 7, 2021, 11:34:11 AM
| |
1.Ekolodzy_Kurwy
2.24 3.espedition sc 4.około 2000 godzin 5.coś pomiędzy begginer a experienced 6.Na imię mam Adrian, w poe gram od bestiary gram sobie w poe bardziej casualowo ale też cały czas sie czegoś uczę o tej grze (nickname nie ma na celu nikogo obrażać i został stworzony w celach humorystycznych) | |
SebekMinion, 26 lat, SC mam za słabą psyche na HC, +/- 2,5k godzin, o grze coś wiem i coś potrafię.
Co do imienia chyba idzie się domyśleć, poza graniem w komputer to siatkóweczka w obu wersjach piach/plaża no i lubie pomoczyć kija od czasu do czasu. | |
1.Skwierczu
2.28 3.SC 4.2000+ 5.experienced 6.Na imię Adam . Zainteresowania filmy i muzyka | |
1.In game name
JajewDupieDup 2.Twoj Wiek 28 lat 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 1200-1400 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) Doświadczony gracz 6.Kilka slow o sobie =] Gram w Poe nie pamiętam już nawet od której Ligii. Co ligę uczę się czegoś nowego, ostatnio miałem przerwę w PoE - ostatni raz grałem na Heist Bleed Bow Gladiator. Doczłapałem się do topki na Poeninja. Mam małe doświadczenie w grze party, a także ciągle uczę się tej gry - jak my wszyscy prawdopodobnie. Uwielbiam grać mechaniki legionu i spędzać czas pośród smrodów delvovych kopalni. Obecnie walczę o lepsze jutro po Swapie na z Toxic Rain'a na Lightning Arrow. |
|
1. toxictoxz
2. 19 3. sc 4. 5. begginer 6. Mam na imie Sebastian, jest casulowym graczem poe lubie pograc w lige xs itd intersesuje elektronika, bybly gracz pilki noznej. lubie z rana do sniadanka ovviego pooglądac B). |
|
1. RafikZSexpedit
2. 43 3. sc 4. 600 5. coś tam wiem wiec srednio doświadczony 6.Jestem Rafał, gram na sc dla przyjemności, nigdy nie bylem w gildii wiec czas spróbować | |
1.In game name: StackMoreManaExile
2.Twoj Wiek: 31 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): Temp SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE: Nie wiem nie używam Steam'a, ale gram od bety 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) Experienced 6.Kilka slow o sobie =] Dowiecie się na discordzie;] |
|