Czech corner
no já byl zvyklej že si lidi pomáhaj, sdílejí loot expí apod, až na vyjímky jsem tu nic podobného nezažil. V D3 jsem měl problémy spíš že by chtělo hrát třeba 10 lidí v jedný partě :D
určitě jsem za sdílet mapy, ceny jsou děsný a drop rate ještě horší. navíc nesdílet unikátní mapy v ceně 60c a víc mi přijde jako úplná kravina na nákupy v guildě mám většinou smolík, ale občas se najde hodná duše a daruje nějakou chybějící mapku apod rád si všechny tu přidám a třeba si někdy dáme nějakou mapku |
|
Party play v PoE je dost na prd když nemáš dobré kámoše.. Všichni se tu ženou super rychlostí a na ostatní serou.. Je to smutný jak jsou lidi chamtivý. V D3 to byla jiná sranda v partě.. A ěstě navíc potřebuješ našlapanou mašinu abys stíhal všechen ten zmatek na obrazovce bez lagů :D
"There is only one true god in PoE and that is Greed... "
I don’t need anger management, I need people to stop pissing me off! |
|
Občas mám takové choutky, že bych si zahrál v partě, ale radši bych hrál s partou čechů nebo slováků, se kterýma můžu jít třeba na team speak a pokecat... ne že bych s kýmkoliv anglicky mluvícím nemohl, ale cz/sk je cz/sk :)
Btw... stačil jeden post a ožívá to tu :D UwU
|
|
Jo docela jsem překvapen že se ozvalo pár lidi;) až se dostanu domů tak snad něco skutíme dohromady;) eště pořád nevím kdy Šéfík je tajnůstkář v tomhle.. Ale snad na víkend budu doma a když mě přítelkyně nebude moc zatěžovat :D
|
Já dělám ve státním a mám zase volna možná až moc :D
UwU
|
|
" To se někdo má;) Já makám na rybářský lodi jako potápěč ve Skotsku;) Jen ten volný čas mi chybý jináč si nestěžuji ;) "There is only one true god in PoE and that is Greed... "
|
To zní jako hodně zajímavá práce... Češi rádi rybaří a ty jsi to vyzdvihl na vyšší level :D
UwU
|
|
Já rybařim už od mala. První prut jsem dostal k mejm 6tým narozeninám;) ale ryby jsem začal chytat až ve Skotsku:D Bys nevěřil jak se tady fajně chytaj ryby. Taky proto tu jsem už 13 let ;)
|
Tak co zatím říkáte na novou ligu? :)
UwU
|
|
Technically I'm allowed to be here as I'm czech. I just can't speak it very well. Understand 60% of it...ahoj!!
Last edited by Skronos#2248 on Mar 18, 2018, 1:37:23 PM
|
|