Czech corner

Zdar,

jelikož nikdo nereagoval, účty neexistovaly, založil jsem:

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1769844

/Lem
Last edited by Lemur_CZ#0840 on Nov 20, 2016, 3:48:18 AM
Co kdybychom to tu zkusili oživit :)
UwU
Peknej nekro;) jsem nevedel o ceskym koutku:) ale asi moc cechu tady nebude:(
"There is only one true god in PoE and that is Greed... "

I don’t need anger management, I need people to stop pissing me off!
"
KOrchann wrote:

Je jich spousta, jen jsou všichni roztříštění a neexistuje žádná ucelená cz/sk komunita a to je škoda
UwU
"
KubinoCZ wrote:
"
KOrchann wrote:

Je jich spousta, jen jsou všichni roztříštění a neexistuje žádná ucelená cz/sk komunita a to je škoda

No já myslel tady na fórums.. Ale jo máš recht. PoE má víc a víc hráčů každým patchem. Já zatím narazil jen na pár Čechů.. Ale určitě jich je ranec, jen je najít a spojit dohromady;)

Cesi moc druzni nejsou :) Navic, drtiva vetsina lidi na forum nic nepise. Ja mam v guilde 3 dalsi pravidelne hrajici (kazdou ligu do 36 challenges a pak pauza) a pochybuju, ze maji na foru aspon jeden post vseci dohromady :)
IGN: Yatza
tyjo čeština na fóru jsem šokovanej :D

jako ex diablo hráč jsem byl zvyklej hrát v partě uvítám kohokoliv na společné hraní, v tomto poe fakt nechápu

momentálně jsem se vrátil na standart

PS: nějaká CZ/SK komunita brutálně chybí, když jsem začínal hrát tak bez znalosti angličtiny by byl člověk fakt v zádeli
"
hulkxxxl wrote:
tyjo čeština na fóru jsem šokovanej :D

jako ex diablo hráč jsem byl zvyklej hrát v partě uvítám kohokoliv na společné hraní, v tomto poe fakt nechápu

momentálně jsem se vrátil na standart

PS: nějaká CZ/SK komunita brutálně chybí, když jsem začínal hrát tak bez znalosti angličtiny by byl člověk fakt v zádeli

Taky jsem byl překvapen když jsem viděl český koutek na fórum:D Estly chceš tak si mě přidej do přátel moje IGN je OmakalaMIho to je abys liga charakter.. Můžem zapařit spolu;) ale moc času nemám bo jsem pořád v práci jako právě teď, domů se dostanu asi ve až středu nebo čtvrtek eště nevím, záleží na počasí.. Když si mě přidáš tak se pak ozvy;)

"
hulkxxxl wrote:
...hrát v partě uvítám kohokoliv na společné hraní, v tomto poe fakt nechápu...

V tomto ja naopak ty lidi chapu, PoE je pro hrani v parte dost nahovno :) Ja osobne mam pri group play asi tak 10x vetsi umrtnost, proste pres vsechen ten bordel na screenu nevidim ani hovno. V zasade jenom cekam na hlasku "challenge completed" nebo "ressurect in town" :D
IGN: Yatza
Ja jednou v guilde byl a bylo to defakto k nicemu. Rad hraju s lidma, kterym je jedno, co ma jakou cenu a hrajou to pro zabavu a takovych moc neni. Aby mi nekdo v guilde prodaval veci za stejnou cenu jako normalni trade? Tak to nemusim bejt v guilde. Ale jestli jsou tu lidi, kteri si proste chteji sem tam dat par end game map v parte, proc ne. Mapy davam svoje a je mi jedno, ze to nekdo neoplati nebo zrovna nema. ign Bedek

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info