Hungarian Corner
Gyerekek 10USD...
Ráadásul egy jó játékért... |
![]() |
" Hát a 10$ nem téma, de van akinek nincs megfelelő bankkártyája és/vagy paypal-ja. Paypalra utalni megint nem minden kártyával lehet (az enyémmel mindenesetre nem). Szerintem a legtöbb embernek nagyobb probléma a fizetés módja mint a mennyisége. |
![]() |
" Megértem, hogy lehet ilyen probléma. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha érdekel valakit a játék (nyilván látta a videókat, olvasta a beszámolókat, valamiért itt van, szóval meg tudja hozni ezt a döntést), akkor érdemes egy kis erőfeszítést tenni, valahogyan áthidalni a problémát és kb 2.300,- Ft-nyi összeggel támogatni a projektet. |
![]() |
" Nekem csak az volt a problémám hogy ha támogatni akarom a játékot 2.300Ft-tal akkor kb. kétszer ennyit ki kellett volna fizetnem másik bankkártyára amivel tudnék itt fizetni. Az meg már kicsit húzós ha ösztöndíjból él az ember :) |
![]() |
Szevaztok srácok!
Ha netán lenne mód és lehetőség rá, akkor nagyon szívesen vennék egy key-t. Igen csak megfogott ennek a játéknak a hangulata, szívesen kipróbálnám. Viszont nem tudom van-e itt valaki aki MAC alól játssza a gémet? Nem tudom lehet e egyáltalán?! Előre is köszönöm! Mofa |
![]() |
Augusztus közepére igérték az open betát, de eltolták :(. Már nem találom a threadot, valaki nem emlékszik melyik patchel jelenik meg az open beta? Gondolom azt nem változtatták.
Ám azt tudjátok, hogy resetelik a karaktereket open beta előtt (kivéve persze a store itemeket)? Úgylátom már elég sokan ráfüggtek a játékra, lehet nem mindenki olvasta a FAQ-t, vicces lesz látni a sok raget, amikor kijön az open beta :d. Last edited by petden#0238 on Sep 7, 2012, 6:24:15 PM
|
![]() |
Eléggé le vagy maradva petden :)
|
![]() |
Sziasztok, nagyon jónak tűnik ez a játék akinek van felesleges kulcsa adhatna egyet, köszi :D
|
![]() |
hogy lehet kulcsot szerezni?:D
orulnek 1 nek :D |
![]() |
Én még év elején regisztráltam be, és nagyon rá voltam kattanva egy kulcsra, minden nap órákat csak néztem a számlálót, hátha hátha, de nem jött össze. És most kaptam egy üzenetet, megnéztem, és örömmel vettem tudomásul, hogy pont egy nyílt hétvége előtt néztem fel. Remélem sokan lesznek fent, mert anno sok videót néztem erről a játékról, és fantasztikusnak tűnt. Alig várom a hétvégét, és a közös játékot. És akik még nem kerültek be, hozzám hasonlóan, ne csüggedjenek. Majd jön az Open Beta, az alatt ki lehet élvezni minden percét, addig pedig lehet türelemmel várni, és a hasonló fajtájú játékok iránti érdeklődést kielégíteni egy kis Diablo 2-vel, 3-al, vagy Titan Quest-tel. :)
|
![]() |