Hungarian Corner
If u have one beta key or more to send contact me, we can help one another :)
|
|
Sziasztok!
Csatlakoznék a magyar játékosok táborához, valakinek lenne esetleg még bétakulcsa elfekvőben?:D |
|
Valakinek nincs béta kulcsa?
|
|
D3-ból jöttem át, már most beta állípotban is sokkal jobb a POE.
Tegnap kezdtem a játékot, 2 unique esett is. :) Unavailable Unavailable Sztem tíz dodót megér simán, egy mozijegy kerül annyiba... Last edited by Warador#4543 on Aug 13, 2012, 8:00:43 AM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Sziasztok!
Van valakinek beta kulcsa? D3-ról jöttem át én is,videók alapján érdekesebbnek tűnik. Ha valakinek lenne esetleg,elküldené? Előre is köszönöm!:D |
|
sziasztok valakinek van még esetleg egy fölös béta kulcsa a számomra nagyon hálás lennék érte
|
|
Sziasztok!
Nekem ugyan van kulcsom (használjuk is), de több ismerősömnek még nincs. Ha valaki meg tudna dobni minket eggyel, megköszönnénk. |
|
Hi all!
Én cserélnék egy SMITE beta kulcsot egy Path of Exile kulcsért! Akit érdekel PM me! |
|
Egy kulcsot fel tudok ajánlani:
SHG?S-C6E#P-99HTK-K!263 ?= ennyi olimpiai aranyat szereztünk az idén != országkódunk első betűje #= egy meg egy Hátha így biztosan magyar kézbe kerül :) El is vitte valaki. Nem haragszom meg, ha ír ide egy köszönömöt. :) Last edited by Warador#4543 on Aug 15, 2012, 12:19:27 PM
|
|
ha esetleg kap valaki egy béta kulcsot amit nem használ fel akkor kérem legyen szíves elküldeni nekem pm-ben
hálás köszönet a megmentőmnek :D |
|