Hungarian Corner
i'm hungry too, i didn't eat since 6 hours and there's only some old pizza rotting there.
argh... i just figured this is about hungary not hungry. ok, my bad. |
|
" Egy magyarral se találkoztam még a játékban. Szóval ha vannak is nagyon jól elbújtak. :) Van egy ilyen a stash-ben, ha kell vkinek :) Unavailable "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor." Last edited by Alternalo#7105 on Jan 10, 2012, 6:13:24 PM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
esetleg van valakinek beta kulcsa vagy friend invite -ja? :p
|
|
" Nem bújkálnak, csak nem mukkannak meg magyarul :Dd Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Én néha be szoktam brekegni, hogy vannak-e magyarok de rendszerint semmi válasz :D
Mi a karid neve? "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|
Én találkoztam már magyarokkal. De viszont a commented olvasva rájöttem vagy 3 hete kikapcsoltam a globál chatet, és elfelejtettem visszakapcsolni!!! XD
|
|
Sziasztok!
Jövő hét csütörtökig (01.19.) jelentkezzen itt aki szeretne kulcsot kapni, a legrégebben regisztrált névnek adok egyet. Csak magyarok! |
|
" DIIjsp a main karim neve /pár napja nem nagyon van időm tolni :/ |
|
Megkaptam a Beta Keyt!!! :D
"As in Heaven, as in Earth, We've been dead since our birth!"
|
|
Szükségem van egy béta kulcs
|
|