Hungarian Corner
Szivesen :)
IGN: Afra
Check out the Golden Skeleton Tradehouse! http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/519557 |
|
ha valakinek van egy fölös kulcsa örömmel fogadom.
Last edited by funder6#6322 on Dec 17, 2011, 3:56:40 PM
|
|
Sziasztok!
Nem is láttam, h van itt magyar topic is :) Ha esetleg valakinek van felesleges kulcsa szivesen fogadom, már augusztus ota várok 1re :( |
|
Sziasztok! Hálás lennék, ha valaki megszánna egy key-el, mert már fél éve várok rá, azóta felgyorsították a számlálót is, de kerül mint a rossz pénzt.
"I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|
Beallok en is a sorba (ma van a szulinapom ha ez enyhito korulmenynek szamit :P)...
Last edited by xtrykx#4414 on Dec 19, 2011, 10:57:04 AM
|
|
Sziasztok. Röpködnek még a béta a kulcsok? Gondolom még minden nehéz hozzájutni. Ha esetleg valaki hozzájutna egyhez vagy már kipróbálta a játékot szívesen elfogadnám 1 teszt erejéig. Esetlegesen egy videós tesztet magyar kommentárral is készíthetnénk ha valaki benne van. Van valami információ a nyitott bétáról?
|
|
Sikerült bejutnom, ha valaki szeretne majd játszani vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben vagy ingame, Pocokka néven vagyok megtalálható, a karim egy ranger, jelenleg lvl41-es.
"I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|
Hali. Ma sikerult cserelnem 1 dota 2 invite-t 1 POE kulcsal, azt most szenvedek h valahogy elinditsam a gamet...
|
|
Valaki tud esetleg PM-ben egy meghívót vagy Béta kulcsot kűldeni? előre is köszi!! Mert nagyon ki szeretném próbálni
|
|
Aki akar velem játszani partyban írjon rám Very a karakterem neve jelenleg 30 as vagyok !!!
Very
|
|