Polish Community
Witam.
Ja też poszukuję osób/osoby do wspólnej gry. IGN: Kantia | |
Szukam gildi z Polakami! Jestem w miare nowy w POE ale szybko ide do przodu, mam dobry build. Gram rano/wieczorem po pracy, w zaleznosci od dni. Zbyt duzo zycia tu nie trace ale milo by bylo pograc z rodakami.
Pzdr, ingame: iLoveYouDeadEye | |
" Każda postać będzie miała ulepszony | |
Fyndel best
Every Class 100
Discord Alex22#8812 if u cant catch me online in Poe | |
Szukam gildii. Jestem w miare doświadczonym graczem, gram od closed bety, paroma mniejszymi i wiekszymi przerwami. Aktualnie gram dosyć często, ale samemu to już nie to samo.
Mój IGN: Leviaer | |
Pytanie ogólne: czemu polskie community leży? Nasza aktywność ogranicza się chyba tylko do gildii, poza gildiami nic, dwa polskie fora są puste i pojawia się tam średnio 2-3 posty na miesiąc, ten wątek choć ma 600+ stron to odkąd go śledzę jest w fazie stagnacji, nie ma też zdaje się żadnego kanału wybranego jako nieoficjalny polski kanał :/ Generalnie jak nie znajdzie się gildii nie ma gdzie i od kogo się czegoś dowiedzieć, znaleźć znajomych do gry, poszukać pomocy czy zwyczajnie pogadać z rodakami. Jesteśmy tak nietowarzyscy czy może polskie community w poe liczy tak mało osób? Nawet dogorywające diablo ma więcej aktywnych osób na forach itp pomimo, że spora ich część odeszła od gry. W czym zatem leży problem? Gdzie się wszyscy ukrywają?
|
|
To o czym pogadamy? Bo przeciez nie bedziemy tutaj mowic o tym ktos szuka gildii - to mozna sobie poszukac na innym forum.
Moze jakis tipsy i tricksy o farmieniu masterow? |
|
Ktoś do expienia/robienia mapek? IGN: SaltyStriker
| |
Szukam kogoś do wspólnej gry w nowej lidze. ts, duża wiedza i doświadczenie zawsze się przyda.
Ja - 26 lat - w POE gram od 3 lat około jakos 3000 godzin plus minus. cos to PM Last edited by reed111 on Jul 31, 2017, 11:04:08 AM
| |
Na YouTube założyłem kanał o POE jakieś 8 miesięcy temu. Początkujący znajdą tam wiele wskazówek.
Zaawansowani mogą też coś znaleźć dla siebie. Podaję link https://www.youtube.com/channel/UCGTxOkOVYcrUzOtK4SdP-pw |