Polish Community
Zapraszam
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1036236 |
|
Jeśli klikniesz Umcia Umcia to pęknie ci gumcia, ;DDDDD
| |
Witam. Nowa gildia CATS na RAMPAGE szuka ludzi do grania map/daily questow itd itp, szukamy ludzi z lvlem 66+, MF cullerzy również mile widziani.
Gildia nie jest tylko dla polaków, szukam ludzi na # i forum z zagranicy również, póki co jest nas szokująca liczba 6 osób ! Nie mamy dużego doświadczenia w buildach/end game ale się uczymy. Ktoś chętny to pisać ingame ! Hejty mile widziane ! Jeśli jakaś gildia szuka również paru graczy, nie tylko z Polski to mozemy pomyslec o przeniesieniu się. Last edited by kotwhiskas on Sep 5, 2014, 5:24:36 AM
|
|
Nie dałeś żadnego nicka/accname (kotwhiskas nie istnieje). Napisz do mnie w grze, nick "FixMePlzz" to się dogadamy :)
| |
Erm, w profilu widać postacie, ingame : Whiskass
|
|
Witam
Szukam ludzi do robinia map na beyond Jestem aktualnie na 76 lvl Scion split arrow z naprawde dobrym dps IGN: Leliana___ |
|
Szukam gildi na Beyond, 86+ lvl, do mapek etc.
@scibi Last edited by scibi on Sep 11, 2014, 11:56:44 AM
| |
(nieaktualne)
Last edited by misza2909 on Nov 7, 2014, 12:08:47 PM
| |
Cześć. Dopiero się rozkręcam, ale gdyby znalazł się ktoś do wspólnego biegania po Akcie I (na chwile obecną) liga standardowa, to byłabym wdzięczna za odzew. Mam TS3 ale z pewnych względów rzadko używam. Chciałabym "zakotwiczyć się" w jakiejś gildii, lecz rozumiem, że z tym lvlem (6) na razie nie mam nic do zaoferowania...
Nick w grze: Noreczka Pozdrawiam Karolina | |
Siema,
szukam 1-3 osób do gry w coopie od 1 lvla grałbym marauderem tankiem albo shadow dps. obojętna liga Pozdro |