Polish Community
Ach miło by było pograć ale poczekamy zobaczymy :D
|
|
Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer TS3
ts3.spontansquad.com kanał 15 ● Path of Exile - Closed Beta Stwórzmy zgraną ekipę polskich graczy, a gdy wystartuje Open Beta lub też sama gra, będziemy w stanie założyć dobrze funkcjonującą gildię, dzięki której szybko wybijemy się ponad innych graczy. Dla chętnych podaje nr gg 8851618 Pozdrawaiam! |
|
" Jestem za gildią i wspólną rozwałką pod warunkiem że jej członkowie będą ogarniać mechanikę gry. Last edited by Foxeye#7578 on Sep 8, 2012, 7:55:39 AM
|
|
Ok.Proszę o wyjaśnienie bo jestem chyba za stary (32lata): co to TS3?
|
|
"TeamSpeak3 - jeden z najstarszych jak i nie najlepszy komunikator głosowy wykorzystywany między innymi w grach online, cechuje się małym zużyciem łącza i procesora zachowując bardzo dobry dźwięk między graczami. |
|
No to jeszcze słuchawki z mikrofonem. Niestety mam rocznego malca, więc nie bardzo to wyjdzie. Aczkolwiek jeśli macie jakąś stronę, gdzie można się zalogować to z chęcią zobaczę. Pomysł jednak przedni by bić innych np. team vs team, hehe.
Czy skrzynia jest współdzielona do wszystkich postaci? |
|
"Tak do skrzynki mają dostęp inne postacie. |
|
Kolejni zadowoleni polacy, jeśli jeszcze ktoś chce kupić klucz/konto pisać śmiało :)
--- Sprzedam tanio konta po aktywacji do bety, również świeże klucze ---
Chcesz kupić taniej konto zamiast klucza? pisz! Chcesz kupić klucz do bety a nie masz karty kredytowej/debetowej? pisz! |
|
Się macie ludzie! Mam konto na sprzedaż, proszę pisać na gg: 1656956. Pozdrawiam :)
|
|
Wiadomo już kiedy będzie otwarta beta? Czekam i czekam aż mnie wylosują i chyba się nie doczekam tej chwili ;/
|
|