Polish Community

Ach miło by było pograć ale poczekamy zobaczymy :D
Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer TS3

ts3.spontansquad.com
kanał 15 ● Path of Exile - Closed Beta

Stwórzmy zgraną ekipę polskich graczy, a gdy wystartuje Open Beta lub też sama gra, będziemy w stanie założyć dobrze funkcjonującą gildię, dzięki której szybko wybijemy się ponad innych graczy.

Dla chętnych podaje nr gg
8851618

Pozdrawaiam!
"
Regit wrote:
Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer TS3

ts3.spontansquad.com
kanał 15 ● Path of Exile - Closed Beta

Stwórzmy zgraną ekipę polskich graczy, a gdy wystartuje Open Beta lub też sama gra, będziemy w stanie założyć dobrze funkcjonującą gildię, dzięki której szybko wybijemy się ponad innych graczy.

Dla chętnych podaje nr gg
8851618

Pozdrawaiam!

Jestem za gildią i wspólną rozwałką pod warunkiem że jej członkowie będą ogarniać mechanikę gry.
Last edited by Foxeye#7578 on Sep 8, 2012, 7:55:39 AM
Ok.Proszę o wyjaśnienie bo jestem chyba za stary (32lata): co to TS3?
"
d0mi3l wrote:
Ok.Proszę o wyjaśnienie bo jestem chyba za stary (32lata): co to TS3?
TeamSpeak3 - jeden z najstarszych jak i nie najlepszy komunikator głosowy wykorzystywany między innymi w grach online, cechuje się małym zużyciem łącza i procesora zachowując bardzo dobry dźwięk między graczami.
No to jeszcze słuchawki z mikrofonem. Niestety mam rocznego malca, więc nie bardzo to wyjdzie. Aczkolwiek jeśli macie jakąś stronę, gdzie można się zalogować to z chęcią zobaczę. Pomysł jednak przedni by bić innych np. team vs team, hehe.

Czy skrzynia jest współdzielona do wszystkich postaci?
"
d0mi3l wrote:
No to jeszcze słuchawki z mikrofonem. Niestety mam rocznego malca, więc nie bardzo to wyjdzie. Aczkolwiek jeśli macie jakąś stronę, gdzie można się zalogować to z chęcią zobaczę. Pomysł jednak przedni by bić innych np. team vs team, hehe.

Czy skrzynia jest współdzielona do wszystkich postaci?
Tak do skrzynki mają dostęp inne postacie.
Kolejni zadowoleni polacy, jeśli jeszcze ktoś chce kupić klucz/konto pisać śmiało :)
--- Sprzedam tanio konta po aktywacji do bety, również świeże klucze ---

Chcesz kupić taniej konto zamiast klucza? pisz!

Chcesz kupić klucz do bety a nie masz karty kredytowej/debetowej? pisz!

Się macie ludzie! Mam konto na sprzedaż, proszę pisać na gg: 1656956. Pozdrawiam :)
Wiadomo już kiedy będzie otwarta beta? Czekam i czekam aż mnie wylosują i chyba się nie doczekam tej chwili ;/

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info