Polish Community
Również bardzo prosiłbym o Beta-key do gry.
Niesamowicie znudziło mi się już granie w Diablo III, a ta gra wygląda świetnie. Bardziej przypomina mi klimat Diablo niż twór Blizzarda. Więc z niecierpliwością czekam na Open Bete. Aby nuda była przyjemna, musi istnieć coś, z czym można ją porównać.
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d734adfb9867845395067 |
|
Wymienię się keyem Ghost Recon Online za key do Path of Exile
|
|
" u mnie średnio 1.5gb na win 7 xD |
|
Witam jestem nowy w świecie PoE i mam może dość denne pytanie:
Czy jest jakaś umiejętność która posiadała by efekt zarażania przeciwników? Jeśli tak, to czy jest możliwość zmodyfikowania tak jej by na sam koniec działania, nastąpił efekt Zamrożenia? A i jeszcze takie życzenie wzięte z księżyca: ma ktoś może wolny klucz do Bety? |
|
" 1. Ta gra nie jest jeszcze aż tak bardzo rozwinięta. Na razie jest dość mało modyfikacji, a większość z nich ma dość szablonowe działanie. Co do "zarażania" to chyba najbardziej pasuje do tego umiejętność Puncture (zadaje obrażenia przez pewien czas po ataku, które rosną gdy cel się porusza). Co do efektu zamrażania, to możesz dodać Support Gem "Added Cold Damage", który ma szansę dodać efekt zamrożenia. Nie wiem jednak, czy działa on akurat ze skill'em Puncture. 2. Nie. :) Last edited by Skelecross#0407 on Jul 26, 2012, 6:50:04 AM
|
|
"no a poison arrow? |
|
" To zależy co uznamy za "zarażenie". Poison Arrow i Viper Strike zadają po prostu obrażenia czasowe (DOT). Według mnie, do tego określenia pasuje bardziej "klątwa" (gdzie nie chodzi mi o kategorię umiejętności) związana z obrażeniami, którą jest Puncture. |
|
" Myślę że chodziło o zatrucie i związane z tym obrażenia (DoT) oraz osłabienie postaci (w niektórych grach). W PoE odpowiednikiem obrażeń od trucizny są Chaos Damage, umiejętności Poison Arrow i Viper Strike bardziej pasują. Puncture to obrażenia czysto fizyczne. A klątwy to już inna bajka, do tej kategorii pasuje bardziej Temporat Chains, Enfeeble itp. Czyli szeroko rozumiane debuffy (osłabiające przeciwników ale nie zadające obrażeń). @Edit No i jeszcze jest support gem Added Chaos Damage, jakoś z głowy mi wyleciał. Last edited by szynaananas#2950 on Jul 27, 2012, 2:44:58 PM
|
|
Bardzo proszę o klucz lub o link do jakiegoś konkursu, szukam szukam i znaleźć nic nie mogę tylko jakieś durne tematy w których niby są jakieś giveaway, a w rzeczywistości to jakieś pierdoły tam piszą.
|
|
Krew mnie zalewa jak patrze kto wygrywa keye ... po 10 osob pod rzad z lipca'12 i wszystkie 0 post/0 logs.
Człowiek czeka już ponad rok i tylko się denerwuje :/ |
|