Polish Community

"
Grixus wrote:
Śledzę tą grę już od dawna i nie mogę się doczekać :), wygląda bardzo zachęcająco. A piszę bo mam pytanie, ciągle widzę ludzi którzy proszą się o klucze, ma to jakiś sens? Bo już jeden znajomy mi powiedział że poprosił o klucz i dostał, więc jeśli to jest prawda to bardzo bym prosił.

wiesz na te 50 osób proszących jedna pewnie dostanie ... w różnych konkursach już brałem udział i nic a jak patrze na ten licznik na stronie głównej to wylosowanie free kluczyka graniczy z cudem :/
Pozostaje liczyć dalej na mały cud w wylosowaniu klucza do bety.
Ja własnie teraz sie dowiedziałem ze zostałem Beta Memberem dzieki bete invite timer'owi :)
HELL YEAH! :D
Jutro zassam tą gre :)
Pozdrawiam
"
evergreen89 wrote:
"
Grixus wrote:
Śledzę tą grę już od dawna i nie mogę się doczekać :), wygląda bardzo zachęcająco. A piszę bo mam pytanie, ciągle widzę ludzi którzy proszą się o klucze, ma to jakiś sens? Bo już jeden znajomy mi powiedział że poprosił o klucz i dostał, więc jeśli to jest prawda to bardzo bym prosił.

wiesz na te 50 osób proszących jedna pewnie dostanie ... w różnych konkursach już brałem udział i nic a jak patrze na ten licznik na stronie głównej to wylosowanie free kluczyka graniczy z cudem :/
kolego ja też tak marudziłem aż w końcu kupiłem bete, myhślem że 34 złto dużo jak za bete ale ta jest długa i daje dużo przyjemności
"
oabliss wrote:
Ja własnie teraz sie dowiedziałem ze zostałem Beta Memberem dzieki bete invite timer'owi :)
Pozdrawiam

Gratulacje szczęściarzu ;)
sa jeszcze jakies darmowe klucze ?
bardzo mi zalezy :(
Last edited by 963864#6932 on Jul 8, 2012, 5:53:09 PM
"
oabliss wrote:
Pozdrawiam

Gratulacje :).
Sup.
Również gratuluję, dostałeś info na maila o kluczu?
Nie na maila, tutaj na oficjalnej stronie dostalem priva od nich, ze moge juz grac i ze witaja mnie wsrod beta ludków :)
Na maila też przychodzi, tylko pewnie wylądowało w spamie.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info