Polish Community

Skoro zatem tak bardzo czeka na grę, to oczywisty wydaje się fakt że zaloguje się w przeciągu tych dwóch lat, choć raz, po to by sprawdzić czy nie dostał klucza na priv. Wiele jest tzw. dzikich userów którzy zalogowali sie jakis czas temu na jeden raz i najzwyczajniej w świecie stracili zainteresowanie grą:)a nieużywane konto pozostaje nadal.
Jakiś czas temu na forum pojawił się post napisany przez użytkownika który w 2010 roku założył konto i później się nie logował. A w tym poście znajdowały się podziękowania dla GGG za to, że otrzymał zaproszenie do bety i że bardzo się z tego powodu cieszy. Więc nie masz racji. Problemem są raczej multikonta.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Wiec pewnie klucze wysyłają bezpośrednio na pocztę.Zwracam honor:)co do wielu kont, no cóż...problem jest, choć nie wiadomo na jak dużą skale?
Dajciekurwyklucz < Upcoming Random

To mnie rozjebalo ;D
Last edited by popiolek1988#1167 on Apr 14, 2012, 2:29:12 PM
im sie dłużej czeka tym bardziej klucz cieszy :)ja mam nadzieje ze w koncu dostane długi do oddania komuś, aczkolwiek gram z 3 tygodnie a dalej wiadomości nie dostałem
Ja czekam "tylko" 3 tygodnie, a juz sie zaczynam wqrwiac...
"
Ja czekam "tylko" 3 tygodnie, a juz sie zaczynam wqrwiac...

Ja czekałem ponad rok : -) Więc spokojnie ^_^
Witam serdecznie. Jest ktoś chętny na przejście 1 aktu na Ruthless ? Mój nick Exedios. Chętni proszę pisać :)
"
Geoxide wrote:
Witam serdecznie. Jest ktoś chętny na przejście 1 aktu na Ruthless ? Mój nick Exedios. Chętni proszę pisać :)

Gdybym miał klucz, to z przyjemnością xD
DAM klucz w zamian za referala w grze league of legends. wbijasz do 5 levela. ok 1,5 godziny max i wysyłam do ciebie klucz.

ktoś chętny to pm

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info