Polish Community

Ok, dziękuję.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
jak dlugo trzeba czekac na klucz, czy jest to jakies losowe, czy moze to poprostu jakis okreslony czas
"
Koyteck wrote:
jak dlugo trzeba czekac na klucz, czy jest to jakies losowe, czy moze to poprostu jakis okreslony czas

losowo :) jeśli masz szczęście to w przeciągu paru dni dostaniesz klucz, jeśli nie, przyszykuj się na wielomiesięczne czekanie;/
podobno losowe, o czym dowodzi to że klucze dostają osoby które zrobiły konto ponad ork temu i mają wyjebane na gre....

wkurwiające to jest, bo testowałbym :P

jeśli ktośma zbędne konto, lub keya proszę o kontakt (gg:5596301)
'If so powerful you are, why leave?'
niekoniecznie, ja założyłem konto jakiegoś orka temu i wciąż czekam z niecierpliwością

przyłączam się do prośby, kontakt: szymon.m93@gmail.com

a w ogóle to siema(1 polski post)
No właśnie ja tak sobie oglądam forum i widzę, że szwabski corner, ruski, ale polskiego nie widziałem, a tu proszę! Jest! ;)

Miło was poznać, koledzy moi mili, a nuż spotkamy się w grze pewnego pięknego dnia ;)

Z tej strony Krakowiak Kriegan, niespełniony grinder (niespełniony dopóki beta keya nie dostanie ;])
"
szympan wrote:
niekoniecznie, ja założyłem konto jakiegoś orka temu i wciąż czekam z niecierpliwością

przyłączam się do prośby, kontakt: szymon.m93@gmail.com

a w ogóle to siema(1 polski post)

Widzę, że ork to od teraz jest uznawany za okres czasu? :D

Oczywiście witamy serdecznie wszystkich nowych! ;)
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Czy na prawdę nikt nie podzieli się kontem ? Święta są, człowiek pograłby a tu chuj.. nie ma bata :D
Ja ci mogę dać klucz, ale nie wiem czy zadziała :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Oo, pierwszy przejaw chęci niesienia pomocy... proszę o pm albo gg(5596301)

(;

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info