Polish Community
Ja dla równowagi raczej nie oddam key'a stronie mmosite xD, ale kumpel już czeka :D.
@Skelecross albo ktoś ogarnięty - mógli byście sprawdzić mój skill tree? Tutaj jest link: http://poezone.ru/skilltree/#wR I chciałbym was zapytać, co w nim zmienić ewentualnie dodać i chciałbym podkreślić, iż nie wykorzystałem wszystkich pointów z uwagi na to, że nie wiem jeszcze z jakimi brońmi przyjdzie mi się spotkać. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Mar 30, 2012, 12:32:30 PM
|
|
" Wszystko fajnie, ale jakich broni używasz? Jeżeli dwóch mieczy, to zdecydowanie za dużo dajesz w Accuracy. W ogóle tego wmontowałeś na potęgę. Na tyle na ile mi wiadomo postacie DEX nie muszą zbierać każdego Accuracy nodes. Last edited by Skelecross#0407 on Mar 30, 2012, 12:40:43 PM
|
|
A specjalnie podkreślałem tekst :(, może to wina dość niedokładnego sprecyzowania, ale cóż. Otóż jest różnie, głównie patrzę na atak broni, z czego póki co cleaver ma bardzo wysoki, ale wymaga dużo str, natomiast aktualnie chodzę z bodajże dwoma mieczami.
I jeszcze jedno pytanko, czy dualist to postać 1v1? Gdyż "zielone" skille, które mam są kontra 1 mob, ale mam także lightning strike "czerwony skill", którego rzadziej używam. No i pozostaje jeszcze kwestia skilla Cleave, warto z niego korzystać? Nadmienię, iż nie mam go jeszcze, ale myślę, że nie trudno go znajdę/kupię/dostanę. Aha i cieszy mnie fakt, że potrafię budować build :D. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Mar 30, 2012, 12:39:25 PM
|
|
Mówiąc o broni, chodzi mi o to, że jedną z pierwszych rzeczy, które robisz planując postać to wybór używanego ekwipunku. W twoim build'zie inwestujesz mnóstwo punktów w Accuracy, a np. bardzo popularne u Duelist'a miecze, praktycznie nie potrzebują dawania żadnych punktów w tą statystyke.
|
|
Dobra, trochę pozmieniałem build z użyciem dwóch mieczy i wygląda następująco: http://poezone.ru/skilltree/#wS
Co o nim myślisz? A i jeszcze zastanawiam się nad buildem pod axe'y, skoro swordy są tak popularne to chciałbym się wyróżniać. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Mar 30, 2012, 12:45:41 PM
|
|
Wysłałem ci PM z zapytaniem, odpowiedz na niego.
|
|
Ma ktos klucz na zbyciu i jest na tyle uprzejmy by sie nim podzielic? Z checia chcialbym przetestowac osobiscie gre. Wiem ze jutro open beta ale kto wie jak sie uda. Moze byc niegrywalna przez te 2 dni z powodu lagow etc. A co gorsze moze wciagnac tak mocno ze ciezko by bylo znowu czekac na key po stress testach. Z gory dziekuje.
|
|
Jutro open beta? Myślałem, że jutro tylko stress testy.
@Tak, wiem, że pomyliłeś się :D Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Czemu ja jestem zarejestrowany od 2 lat i nie dostałem klucza?? a ludzie którzy zarejestrowali sie pare dni temu dostają?? gdzie tu sporawiedliwość!!
|
|
Wita Cie gracz, który dowiedział się o tej grze 3-4 dni temu i jest już beta testerem. Moim zdaniem wystarczy mieć chęć do szukania okazji, ja np. wziąłem sobie za cel kącik Beta Key Invitations i szukałem informacji tam, trach chciał, że o godzinie 12:30 ruszył giveaway 20 kluczy, kiedy ja przeglądałem wtedy internet.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|