Polish Community
sry za Double :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy#6108 on Mar 26, 2012, 1:01:54 PM
|
|
Poczytaj na mojej stronie http://pathofexilegame.pl/faq masz wyjaśnione jak będzie Path of Exile zarabiać.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Mar 26, 2012, 1:05:41 PM
|
|
" Moja metoda jest taka: Przez pierwszy poziom trudności zbieram wszystko co jest Magic i Rare, a także wszystkie przedmioty z Quality. Przedmioty Magic identyfikuje zwojami i sprzedaje. Jeżeli brak mi zwojów, sprzedaje niezidentyfikowane. Przedmioty Rare identyfikuje i wsadzam (po uprzednim sprawdzeniu "nazw") do Stash. Przedmioty z Quality (inne niż Rare) nie identyfikuje i osobno trzymam w Stash aż do zebrania grupki po 40% (do wymiany na odpowiednie Currency Items). Na wyższych poziomach przestaje zbierać przedmioty z Quality (inne niż Flasks i Gems). Przedmioty Magic (inne niż Flasks) zbieram tylko wtedy gdy mam więcej niż 20 zwojów. Dodatkowo zbieram wszystkie przedmioty Unique i Support Gems. Skill Gems zbieram tylko gdy mają Quality lub/i są potrzebne na moją obecną postać. Zbieram wszystkie Currency Items. Nieużywane przez postać przedmioty Rare próbuje wymieniać na Alchemy Orbs (dwa z taką samą "nazwą"), a Orbs of Alteration (ze sprzedanych zidentyfikowanych przedmiotów) na Jeweler's Orbs a następnie Orbs of Fusing. Dodatkowo opłaca się szukać przedmiotów z połączonymi ze sobą slotami odpowiednio trzech różnych kolorów (Chromatic Orbs), a na najwyższych poziomach: przedmiotów z sześcioma slotami (Jeweler's Orbs / Divine Orbs). UWAGA! Sytuacja może się zmieniać z następnymi patch'ami. Dla przykładu, do czasu wyjścia 0.9.7 nie opłaciło się zbierać dużo Orbs of Alteration, ponieważ wcześniej nie było możliwości ich wymiany na Jeweler's Orbs. Last edited by Skelecross#0407 on Mar 26, 2012, 6:10:32 PM
|
|
Jestem Niemcem
|
|
W weekend odbędą się publiczne stress testy więc każdy będzie mógł pograć ;D
Last edited by PanczoTenPrawdziwy#6108 on Mar 26, 2012, 7:07:44 PM
|
|
Stress test? Wiedz, że coś się dzieje!
Jeśli serwery dadzą radę, to będą mogli śmiało powiedzieć, że są na open betę przygotowani. |
|
Już zapowiadają patch 0.9.8, chyba się śpieszą za bardzo, jednak mimo wszystko nie wydaje mi się aby wydali grę przed Diablo 3 jednak jeśli utrzymają ten pospiech to Open Beta będzie pod koniec kwietnia albo na początku maja. Z informacji którymi dysponuje wynika ze balans gry mają już na ukończeniu, jednak co z PvP o szósta postacią?
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Według mnie trudno na poziomie Closed Bety mówić o ukończeniu balansu gry. Balans kształtuje się latami i przewartościowuje się przy co drugiej wprowadzonej zmianie w grze.
Kilka ostatnich wypowiedzi Chris'a: " " " " Powiem szczerze, nie podoba mi się to szybkie wprowadzanie 0.9.8. Uważam, że poszczególne główne patch'e powinny być nadal wydawane rzadko, ale z większą zawartością. Nie zmienia to faktu, że Friends Screen był potrzebny, a Support Gems to to, co Skelecrosski lubią najbardziej. :P Last edited by Skelecross#0407 on Mar 27, 2012, 4:43:03 AM
|
|
Uwaga!!!
Mam jeden kluczyk do Path of Exile na zbyciu! Oddam go za kluczyk do bety Diablo 3. Pisać na PM! |
|
" A widzisz Noktis ;D moje proroctwa się spełniają, FUCK YEAH !! |
|