Rysunkowy konkurs, key w nagrodę :)
podbijam, po poludniu/wieczorem rozwiązanie konkursu. na chwilę obecna mam 3 prace i na jedną jeszcze czekam :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
Tak widzę, że mało osób daje szkice to też się przyłączę ;D
http://imageshack.us/photo/my-images/12/9e11cc342933d7dd.jpg/ | |
Witam! moja propozycja ;]
/http://imageshack.us/photo/my-images/844/c36020120115194709.jpg/ | |
Czas zakończyć konkurs, czasu było dość na wykonanie nawet kilku rysunków.
Jako, że Irvin i Michu mają już statut beta membera nie są brani pod uwagę w konkursie. widzę, że wszyscy zdecydowali się na rysunki bohaterów, tak więc: Duelist Eddiego-> rysunek fajny ale czegoś mi tu brakuje Witch Soratapl-> zupełnie nie pasuje mi konwencja mangowa, zupełnie inny klimat gry i tego co narysowałeś, trochę bardziej przypomina mi to sailor moon aniżeli wiedźmę z PoE. Niemniej podoba mi się sposób jaki narysowałeś włosy, głowę i tors. Dodatkowym plusem jest fakt, że to jedyny rysunek na którym postać jest dynamiczna, spodobało mi się to. Airwaves-> mimo, że jest to tylko portret bardzo spodobała mi się konwencja i wizja szamana. Rysunkiem oddałeś klimat zarówno gry jak i postaci. Gratuluję, jak dla mnie jesteś zwycięzcą. klucz prześlę PM. Dziękuje wszystkim za udział w grze a zwycięzcy gratuluję. Jeśli będę miał jeszcze jakieś klucze to na pewno się nimi podzielę. Pozdrawiam :) EDIT: spammerXXL komentarz niemalże identyczny jak do soratapl. Rysunek fajny, dynamiczny. niestety realia japońskie mają się nijak do tematyki PoE. Mimo naprawdę fajnego rysunku, z przykrością stwierdzam, że praca nie na temat. default: Bejbe (witch) default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero Last edited by Pawlik on Jan 15, 2012, 1:57:56 PM
| |
" No przyznam, że domyślałem się, że nie pasuje do tematyki PoE ale ze względu na szerokie zainteresowanie mangowe i w ogóle japońską sztuką rysunku przeważyło szalę i tak wygląda rysunek :) Dzięki za dobre słowa ale porównanie do Sailor Moon już jest zbyt brutalne ^-^ a to dlatego, że nigdy mi się nie podobało to anime pomimo wielkiego szału w Polsce, które zrobiło ;) Gratuluje wygranemu i mam nadzieję, że gra będzie ci umilać czas ;) | |
to było z przymrużeniem oka :)
ja fanem anime nie jestem choć widziałem kilka dobrych :) (ghost in the shell, vampire hunter d, czy coś ze studia Ghibli) pozdrawiam i życzę wytrwałości w oczekiwaniu na klucz :) default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
ja jakoś dawno temu się wciągnąłem i do dzisiaj dalej kontynuuje i zamierzam zawsze kontynuować, a co do anime to bardzo dobre akurat ;D
Edit: dzięki za życzenia ;) Last edited by Soratapl on Jan 15, 2012, 3:45:00 PM
| |
" milo slyszec takie slowa. pozdrawiam i czekam na PM o jakims nowym konkurcie na keya :D |