Rysunkowy konkurs, key w nagrodę :)

podbijam, po poludniu/wieczorem rozwiązanie konkursu. na chwilę obecna mam 3 prace i na jedną jeszcze czekam :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
Tak widzę, że mało osób daje szkice to też się przyłączę ;D

http://imageshack.us/photo/my-images/12/9e11cc342933d7dd.jpg/
Witam! moja propozycja ;]

/http://imageshack.us/photo/my-images/844/c36020120115194709.jpg/
Czas zakończyć konkurs, czasu było dość na wykonanie nawet kilku rysunków.
Jako, że Irvin i Michu mają już statut beta membera nie są brani pod uwagę w konkursie.

widzę, że wszyscy zdecydowali się na rysunki bohaterów, tak więc:

Duelist Eddiego-> rysunek fajny ale czegoś mi tu brakuje
Witch Soratapl-> zupełnie nie pasuje mi konwencja mangowa, zupełnie inny klimat gry i tego co narysowałeś, trochę bardziej przypomina mi to sailor moon aniżeli wiedźmę z PoE. Niemniej podoba mi się sposób jaki narysowałeś włosy, głowę i tors. Dodatkowym plusem jest fakt, że to jedyny rysunek na którym postać jest dynamiczna, spodobało mi się to.
Airwaves-> mimo, że jest to tylko portret bardzo spodobała mi się konwencja i wizja szamana. Rysunkiem oddałeś klimat zarówno gry jak i postaci. Gratuluję, jak dla mnie jesteś zwycięzcą. klucz prześlę PM.

Dziękuje wszystkim za udział w grze a zwycięzcy gratuluję. Jeśli będę miał jeszcze jakieś klucze to na pewno się nimi podzielę.
Pozdrawiam :)

EDIT: spammerXXL komentarz niemalże identyczny jak do soratapl. Rysunek fajny, dynamiczny. niestety realia japońskie mają się nijak do tematyki PoE. Mimo naprawdę fajnego rysunku, z przykrością stwierdzam, że praca nie na temat.

Dum Spiro Spero
Last edited by Pawlik on Jan 15, 2012, 1:57:56 PM
"
Pawlik wrote:
zupełnie nie pasuje mi konwencja mangowa, zupełnie inny klimat gry i tego co narysowałeś, trochę bardziej przypomina mi to sailor moon aniżeli wiedźmę z PoE. Niemniej podoba mi się sposób jaki narysowałeś włosy, głowę i tors. Dodatkowym plusem jest fakt, że to jedyny rysunek na którym postać jest dynamiczna, spodobało mi się to.

No przyznam, że domyślałem się, że nie pasuje do tematyki PoE ale ze względu na szerokie zainteresowanie mangowe i w ogóle japońską sztuką rysunku przeważyło szalę i tak wygląda rysunek :) Dzięki za dobre słowa ale porównanie do Sailor Moon już jest zbyt brutalne ^-^ a to dlatego, że nigdy mi się nie podobało to anime pomimo wielkiego szału w Polsce, które zrobiło ;)

Gratuluje wygranemu i mam nadzieję, że gra będzie ci umilać czas ;)
to było z przymrużeniem oka :)
ja fanem anime nie jestem choć widziałem kilka dobrych :) (ghost in the shell, vampire hunter d, czy coś ze studia Ghibli)

pozdrawiam i życzę wytrwałości w oczekiwaniu na klucz :)

Dum Spiro Spero
ja jakoś dawno temu się wciągnąłem i do dzisiaj dalej kontynuuje i zamierzam zawsze kontynuować, a co do anime to bardzo dobre akurat ;D

Edit: dzięki za życzenia ;)
Last edited by Soratapl on Jan 15, 2012, 3:45:00 PM
"
Pawlik wrote:
Czas zakończyć konkurs, czasu było dość na wykonanie nawet kilku rysunków.
Jako, że Irvin i Michu mają już statut beta membera nie są brani pod uwagę w konkursie.

widzę, że wszyscy zdecydowali się na rysunki bohaterów, tak więc:

Duelist Eddiego-> rysunek fajny ale czegoś mi tu brakuje
Witch Soratapl-> zupełnie nie pasuje mi konwencja mangowa, zupełnie inny klimat gry i tego co narysowałeś, trochę bardziej przypomina mi to sailor moon aniżeli wiedźmę z PoE. Niemniej podoba mi się sposób jaki narysowałeś włosy, głowę i tors. Dodatkowym plusem jest fakt, że to jedyny rysunek na którym postać jest dynamiczna, spodobało mi się to.
Airwaves-> mimo, że jest to tylko portret bardzo spodobała mi się konwencja i wizja szamana. Rysunkiem oddałeś klimat zarówno gry jak i postaci. Gratuluję, jak dla mnie jesteś zwycięzcą. klucz prześlę PM.

Dziękuje wszystkim za udział w grze a zwycięzcy gratuluję. Jeśli będę miał jeszcze jakieś klucze to na pewno się nimi podzielę.
Pozdrawiam :)

EDIT: spammerXXL komentarz niemalże identyczny jak do soratapl. Rysunek fajny, dynamiczny. niestety realia japońskie mają się nijak do tematyki PoE. Mimo naprawdę fajnego rysunku, z przykrością stwierdzam, że praca nie na temat.

milo slyszec takie slowa. pozdrawiam i czekam na PM o jakims nowym konkurcie na keya :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info