Rysunkowy konkurs, key w nagrodę :)
Witam,
keya dostałem wczoraj i chwilę poźniej zaproszenie dla przyjaciela, szkoda żeby się marnowało dlatego organizuję konkurs. Jako, że sam lubię rysować to chciałbym, żeby key trafił do osoby, która również to lubi. no to kilka zasad konkursu: 1. jedna osoba=jeden rysunek 2. photoshopy nie wchodzą w grę, tylko własnoręczne rysunki(ołówek, cienkopis, tusz etc), które skanujecie i wrzucacie tu linki 3. temat: Brutus/Goatman/klasa postaci, która chcielibyście zagrać/klasa int-dex jaką przewidujecie, że zostanie ogłoszona jako 6, + jakieś zdanie bądź dwa dlaczego uważacie, że to będzie taka właśnie klasa 4. konkurs rozstrzygam w niedzielę lub gdy ilość prac dojdzie do 10sztuk 5. klucz dostanie Polka/Polak mam nadzieję, że niczego nie zapomniałem, w razie dodatkowych pytań proszę pisać w temacie Ołówki w dłoń i życzę powodzenia! default: Bejbe (witch) default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero Last edited by Pawlik on Jan 12, 2012, 12:29:39 PM
| |
Fajny konkurs, niestety nie dla mnie - nie potrafię rysować :) Powodzenia uczestnikom
|
|
konkurs jest dla wszystkich, nie muszą to być arcydzieła :)
jeżeli ktoś się przyłoży i postara to powinienem to dostrzec i być może nagrodzić. Konkurs jest dla wszystkich i spróbować zawsze warto :) default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
a może to być jakiś palladyn np.?
| |
templar jest w zasadzie tym samym co paladyn więc okej.
default: Bejbe (witch)
A krasnolud wojownik? Bo mam takiego w swojej kolekcji:)
| |
ok rysunek z 2009 roku kliknijcie aby powiększyć
http://imageshack.us/f/706/69530247.jpg/ pozdrawiam | |
w zasadach jest napisane jaki jest temat pracy. spektrum jest i tak spore więc krasnoludów, orków itp itd nie biorę pod uwagę
i miałem nadzieję, że poświęcicie trochę czasu na narysowanie postaci z PoE a nie wyciąganie czegoś z szafy i dopasowywanie do tematu tym bardziej, że rozwiązuje konkurs w niedzielę więc każdy zdąży narysować :) czekam na dalsze prace default: Bejbe (witch)
Spoko cos sie stworzy:) A jak mam Ci przeslac ten rysunek?
Last edited by Eddydg on Jan 12, 2012, 1:55:26 PM
| |
jak kolega wyżej, wrzuc np na imageshack.us i podaj link na forum :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero |