[Elköltözött][Thread moved]
hali!
béta alatt elég sokat játszottam, de aztán abbahagytam, és most kezdtem el újra tolni :D a kérdésem csak a következő lenne: mi az előnye/értelme ennek az egész guild dolognak, vagy egyáltalán mi ez? csak egy szimpla közösségépítő ötlet volt, és akkor most mindenki kreálhat/beléphet egy csapatba, vagy csak én nem látok át a szitán? (és vagyok lusta utánaolvasni, höhö :D) amúgy rampage ligában próbálok most egy melee crit ranger-ből kihozni a legtöbbet, egyelőre alacsony vagyok (jelen pillanatban 50 körül farmolom a cruel docks-t), de ha a későbbiekben valaki szeretne majd hozzám csatlakozni, mapozni stb, vegyen fel :D steam: MADETOSUFFER (itt vagyok általában elérhető) |
|
Abszolut semmi, csak chat, segitseg es jatekban haverok akikkel majd mapozhatsz kesobb :-)
En solot jatszottam 2 evig, szoval nekem elegge tetszik hogy vegre van kivel. |
|
Helló,
ha valakinek lenne egy kis ideje mondhatna véleményt,erről a két buildről. Béta óta nem játszottam,de talán annyira nem lett rossz. Mindkettő hc build. Az egyik 45-ös,a másikat most kezdtem. Kösz előre is. https://poebuilder.com/character/AAAAAgEAxtjBBHloC2F4DehmvooB3DJ-OlI26FivhmBTuzgbTLG_1WFSVEkaPiku8ax8uF8_8i8nL-Of7w5qHqgYIPBqOxznROc9_Fhj9kiMzzH7f-M__Aix2L01krXyqW5KyG6qMZ6mV03j_o-kGYLkkBGKr3JsbEYyCf4KGNccp8autz5TpQUtQKDvTifVxFh07XrvYEtMMuKA6yxFln1bKk0_J6xHJT-r0tqNLOkVIN7G6mL6sRm0ytPAD9XtapO-p9JNCpt46_zF3Q3Tfu965wrEorvj_rp9df7Ip9TcFcHYqKKq-Fb6wTOGziF2W6-QCkp9h3ZnoA== Bow maruder https://poebuilder.com/character/AAAAAgAAkNYhw_llV-EIZ7GQLajbWbfWgwmWMshbFbj56Bg8vSeTOrc-QYcxnqZXOuHyRf4K2L0QzMaueyD-h_iTjEbE9jwthxlsFvxLJ-1Z86yqLKdaKyoTo_LwH8WKr2xM_6IAU1JFnZrg6-4o-oLHuJPR_aeUXl0snBEtfIPN-i2LH8creG0ZakPAVAj0vOpLrhsl2VvpAt-KSbHXz_k374iTJ7QMRnEc3Iw2UEItR2HiVUsWvyaVyBT1b2qMsNii2T1fUlOX9FXGg9sEB0yzl5U6WMNtXGuESPfXrJjfvoXFQksrDZBVwBqBbwSzjHZN2J48 scion totem HC FOREVER!!! |
|
mivel sokan kérték ezért ide postolom a buildem
röviden Arc AA MOM EB
Spoiler
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMBBAcEswj0CaoMfQ5IEFgQfxEPEZYTnhSwFecWbxa_FvMaOBpsG_EfAiSqJNgmPCaVJy8o-iycL28vnTI0NsU26TpYRKtFfEWdRtdMLVNSVUtVrlXGVylXK13yXyph4mpDbRlwu3GFc7N2EX4zfq9-x3_GghCCHoKbgseD24VtiEKMNo0Zj6aQVZeXmjua4J2uogCkkacIrJixQriTvOq9gsAawFTAZsHFxp7Mt9V11YHVptgk2RPZX9n82wvdjN-K37DgEuFz42rkIuTs5YvpAuvk6-7sGOw47Tzwa_no_rM=
~20k arc dps /3,5k life / 900 szabad mana / 75/75/80res / ~ 420 manaregen készült lvl 92 1.3.0 patch peace My IGN: Norbey Last edited by Norbinsz#6229 on Dec 26, 2014, 3:19:06 PM
|
|
Sziasztok.Egy kérdésem lenne trade-el kapcsolatban.Amikor nézem a threadeket ahol eladni akarnak szinte mindig kiírja az eladó a thread-hez kb 20-szor,hogy bump.Ez mit akar jelenteni?
|
|
" Mindig mikor uj post keletkezik egy threadben akkor az a thread lessz az elso az egesz szekcioban. A lenyege csak az, hogy lathato legyen a tobbiek szamara ( mert fent van az elso oldalon es mindjart az elso ) mivel nagyon hamar a te trade postod a harmadik-negyedik oldalra kerulhet ahol senki nem veszi eszre. Bumpolni csak egyorankent lehet. |
|
" Kösz szépen a segítséget:) |
|
Hello, én most kezdetm el átszani ezt a játékot :) eddig nagyon tetszik, most 31es vagyok :) bár szerintem nagyon elrontottam a Shadow-m :) van magyar guild?? aktív játékosokkkal ?:)
|
|
Hali,
nemrég kezdtem én is a játékot. Kapóra jött ez a kis leírás nagyon jó lett, köszönet érte! Egy aktív klán engem is érdekelne ha van tgf persze. Sajnos haver nem túl aktív mostanában és egyedül kezd kicsit unalmas lenni. |
|
Last edited by MegaTen_IV#3375 on Feb 4, 2015, 3:35:17 PM
|
|