[🇵🇱] 🛠️ | United.Machine | Rec: OFF & Slots: tba | ⚙️
Szanowni!
Z okazji nowej ligi, wznawiamy rekrutację! Gildia United.Machine w lidze 3.16 przyjmie do swojej akademii 5 osób które zechcą podjąć z nami współpracę a być może - nawet długofalową współpracę w Path of Exile! Jeśli jesteś zainteresowany, przeczytaj pierwszy post w tym temacie i napisz swoje podanie! Link do 1 posta: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2907200/page/1 Last edited by LogazdoR#1188 on Oct 17, 2021, 2:24:12 PM
|
|
ref
|
|
ref
|
|
ref
|
|
ref
|
|
Witam poszukuje gildi
ING:SagorScourge Staż : Gram od Perandusa i od tamtej pory staram się systematycznie na każdej lidze osiągam zazwyczaj w okolicach 90lvl zalezy od ligi i czasu prywatnego jaki mogę poświecić na grę .Próbuje swoich sił w cafcie i staram się interesować jak najwiecej currency zarobić :d. Oczywiście end game także staram osiągać na tyle ile mój build pozwala. W skrócie o więcej można zapytać waszego aktualnego członka Nakiego co sądzi na mój temat ponieważ mieliśmy okazje razem pograć :D Ps sorry że tak krótko ale nie mam pojęcia co wiecej napisać wole pokazać że mozna na mnie liczyć :D |
|
poszło zapka na discorda na PM
ref Last edited by LogazdoR#1188 on Oct 26, 2021, 3:38:44 PM
|
|
ref
|
|
ref
|
|
ref