Polish Community
No i tak jak mówiłem "few days" czyli w tym tygodniu będzie można farmić bosa na końcu drugiego aktu :)
|
|
Podzuci ktos jakis klucz>? Zamienie sie za doladowanie.. pisac pw :)
|
|
brałem już udział w 5 konkursach i dalej nic;-(
|
|
Jest ktoś kto dopiero zaczął grać?? I np. zaczął 2 akt? Chętnie bym pograł w przyjaznym towarzystwie rodaków ;)
|
|
Czy mi się zdaje, czy topic zmienił nazwę?
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Siemka, nie ma ktoś z Was może jakiegoś wolnego klucza bo z chęcią bym pograł w tą jakże wspaniałą grę ;)
| |
"Jespersowi chyba się nudziło i postanowił po niespełna roku zmienić nazwę tematu. Moim zdaniem powinno być Polish a nie Poland. Ale może nich się wypowie ktoś, kto zna lepiej ang :-) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Chętnie sie załapie na jakis klucz tzn. dam konto 30 lvl w league of legends. PM ~!
f**king roulette give keys people who alredy have beta or dont write any posts xD
|
|
" Kto wie może by tu nawet nie zaglądnął gdyby nie Ja, pod moim wpływem raczył to zmienić - groziłem spamem na gg ;-) A co do nazwy tego tematu, Polski Społeczność? według mnie jest dobrze bo Poland - Polska, aczkolwiek nie dam odciąć ręki bo znam ten język sporadycznie tylko tyle co przypadkowo samouk może się nauczyć. Last edited by Foxeye#7578 on Jun 28, 2012, 10:23:19 AM
|
|
" polish = jaki? jaka? jakie? = polski, polska, polskie Poland = kto? co? = Polska społeczność = jaka? = polska |
|