Trade servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
Po założeniu konta, musisz po prostu czekać, do momentu przyjścia keya na maila... Masz też opcję zakupu bety za jedyne 10$, lub tez wypatrywania różnych konkursów i naturalnie brania w nich udziału. Pozdrawiam
|
![]() |
Witam Panie i Panowie.Na kluczyk czekam juz bardzo długo bo od ukazania sie gry...zagrałem juz w 2 otwarte bety..na tyle pozwolił czas...Jesli byłby ktos taki droboduszny i podrzucił kluczyk :)dziekuje i pozdrawiam!
W KOŃCU DOŁĄCZYŁBYM FO JAKIEJŚ POLSKIEJ LIGI!!!:D |
![]() |
łaczmy sie polacy ja juz czekam wiecej niz 1 miech na kluczyk do bety ;/
i neeed a key :DDD pm me pleas PL/ENG
pomoz ktos polakowi podaruj klucza :D |
![]() |
I think I will never live to see this key: (
|
![]() |
" Ciesz sie ze dostales. |
![]() |
" tutaj mozesz wygrac klucze: http://path-of-exile.pl/ Last edited by debe#1724 on Jun 13, 2012, 3:43:01 PM
| |
Kurde ileż można czekać :( Macie jeszcze jakieś konkursy oprócz z path-of-exile??
|
![]() |
" Pewnie, bo tu pathofexilegame.pl, dla leniwych dokładniejsze informacje Tutaj. |
![]() |
Cześć, mam pytanie, jak to jest z płaceniem przelewami w dolarach za kod? Bank to jakoś przelicza po aktualnym kursie, czy trzeba mieć specjalne konto? I czy za takie transakcje się dodatkowo płaci? Nigdy nic nie kupowałem w dolarach także stąd moje pytanie :-P (jak ktoś ma wolny beta key chętnie przyjmę)
Pozdrawiam |
![]() |
Siema, załóż sobie konto na Paypal.pl - i tam po przelaniu kasy z konta na paypal możesz sobie przeliczyć ze złotówek na dolary( troche lipny kurs niestety) . Jeżeli chcesz zrobić przelew z konta za pomocą karty to nie wiem czy nie musisz mieć konta walutowego gdyż ja z mojego mbanku z nową kartą nie mogłem tego przelewu zrobić bezpośrednio a jak wcześniej wspomniałem za pomocą serwisu Paypal.pl
|
![]() |