Polish Community
Łojezu, już widzę tę nadchodzącą dyskusję polityczną...
|
|
Nie ma co rozpaczac tylko trzeba czekac na open bete. Bedziemy mieli dwa razy wiekszy ubaw niz ci, ktorzy w closed bedzie poznaja juz czesc contentu.
A propos. Ciekaw jestem czy jest w necie builder z drzewkiem pasywnych skilli ? Chetnie bym poczytal / poklikal. |
|
" pewnie gdyby to bylo EA a nie GGG to by sie znalazlo za 19.99 - kreator postaci + drzewko skilow do zabawy :D ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
Przedni zarcik.
Znajac zycie predzej czy pozniej cos takiego sie pojawi dlatego pytalem. |
|
poczytaj paręnaście postów wcześniej, sam się za coś takiego wezmę, gdy wyjdzie OB :) na chwilę obecną to syzyfowa praca :) zbyt dużo zmian, i nie chcą mi udostępnić jeszcze swoich materiałów (drzewka+opis skilli)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |
|
Moze ktos odstapi 1 klucz do tej bety bede wdzieczny
|
|
Patrząc na Dev Diary o patchu 0.9.3, nie dziwię się, że Chris nie odpowiada w sprawie polskiego subforum.
Chyba mają dużo pracy - 0.9.3 jest już na alfie, a zmian w balansie jest tyle, że trochę minie zanim wykryją podstawowe niedociągnięcia/exploity. Zresztą postacie muszą najpierw wbić odpowiednie levele itp. Noktis, relacjonuj :P ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Ja tam jednak czekam, aż dostanę ten klucz do tej bety, bo nie mam co robić. Bym sobie na spokojnie poexpił, ale chamsko z tymi random'ami co 25 minut, niektórzy to nawet 9 miechów czekali i dopiero dostali tego key'a. A do OB się prawdopodobnie nie doczekam. : D
|
|
i do tego dostaja nie aktywni co juz nie czekaja i czasami dostaja 2x lub wiecej tak nie powinno byc
|
|
O tych nieaktywnych to wiem, ale o 2x dostania to nie słyszałem.
|
|