Path of Exile Hungary Guild [HUN]
███████████████████████████████
███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ Üdv! Norby vagyok, a Path of Exile Hungary Guild vezetője. Itt szeretném informálni a Magyar játékostársaimat az egyesületünkről. Tapasztalattal rendelkező játékosokat keresünk! A csatlakozás feltétele, hogy legyen legalább egy lvl 85-ös karaktered, vagy több lvl 80+ szintű karakterid! Az elvárásaink: -Legyél minnél többet aktív! -Ne lopj, ne csalj, ne legyél bunkó! -Ne jelentkezz egynél több accountal! -Ha egyik társad segítségre szorul, akkor próbálj meg neki segíteni! -Ha tanácsot adsz valakinek, legyél biztos abban hogy igaz e amit állítasz! Nem kell hülyeséget terjeszteni, mert éppen elég bonyolult a játék. -Bárki használhatja a guildládát, de amit kiveszel azt tedd is vissza ha már nem kell! -Tilos a Guildládából csak azért itemet kivenni hogy aztán eladd profitszerzésért! -Ne legyél mohó! Ha valamiböl több is bekerül a Guildládába pl: Mapok, akkor csak pár darabot vegyél ki. -A Guildládába bárki bármit beletehet amit még hasznosnak vél és talán egyik társadnak még jóljöhet. -Csak akkor tegyél a guildládába drága tárgyat, ha nem bánod ha más kiveszi! Pár mondat a Guildról: A Guildet Márkusz alapította 2013 Október 23.-án amit késöbb nekem adott át. A guildben többnyire olyan játékosok vannak akik a friss softcore ligákon játszanak, de akad pár Hardcore / Standardos játékos is. Jelenleg a guild 9 Guild Stash Tabbel és 210 maximum férőhellyel rendelezezik, hogy ezeket a számokat tovább növeljük, támogatásotokat szívesen fogadjuk. A guild stash publikus, olcsó hasznos itemek megosztására szolgál, és alkalmankénti gyors tradelésre. TS is van. Ha szeretnéd hogy felvegyünk akkor írj nekem játékban IGN: Path_of_Norby vagy ha nemvagyok elérhető akkor itt egy üzenetet. Új játékosoknak ajánlom elolvasni a Magyar játékismertetőt, amit Márkusz és én irtunk. My IGN: Norbey Last edited by Norbinsz#6229 on May 2, 2017, 12:50:56 PM Last bumped on Jul 21, 2021, 8:48:22 AM
|
|
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, de a megadott csatornák egyikén sem sikerült elérnem titeket. Az általatok közzétett szabályokat elfogadom és tudomásul veszem. Kérlek, keressetek majd. Üdvözlettel, Grendel Last edited by Grendel1_00#1036 on Jun 22, 2017, 8:12:25 AM
|
|
Sziasztok!
Van még aktív magyar közösség PoE-ben? Szívesen csatlakoznék hozzátok, de sajnos én sem találtam senkit az általatok megadott csatornákon. Én is azt kérném, hogy dobjatok egy üzenetet, ha mégis elérhetőek vagytok valahol. Üdv, Terios |
|
Sziasztok halihó!
Csatlakozok az elöttem lévőkhöz, énis aktív csapat után nézek, lehetőleg magyar csapat után. Biztosan létezik még aktív csapat |
|
Sziasztok! Él még ez a klán ? Amennyiben igen egy válasz fejében szivesen jelentkeznék. Nem találkoztam még magyarokkal.
|
|
Üdv csatlakoznék szívesen én is .
|
|
Helló! Örömmel csatlakoznék én is a guildhez, ha van rá lehetőség. Szívesen lennék nálam tapasztaltabb játékosok körében.
Üdv.: Danont |
|
Hello.
Szeretnék csatlakozni ha lehetséges. Üdv, Olivér |
|
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék a guildhez. Ambush óta játszom a játékkal van benne kb 4 ezer órám. Naponta fent vagyok. Jelenlegi ligában csirkesajt néven megtaláltok. Üdv |
|
Sziasztok
Szeretnék cssatlakozni a guild-hez.Sok minden idegen még a játékkal kapcsolatban és szeretném a segítségeteket kérni.Köszönöm szépen. |
|