Turkish Corner
Selamlar herkese.
Bende bu oyuna yeni başlayanlardanım. Diablo benzerliği ile dikkatimi çekti ve oyuna başladım. Ama yardım gerekli açıkçası. Mesela aktif skiller nereden geliyor, hangi taş hangi iteme hangi çar için uygun, özel itemler hangileri (malum bulupta satmayalım sonra npc ye). Bunun gibi şeylerden yardım nereden alabiliriz bilen varsa paylaşırsa iyi olur bence. ZoZoWar Lvl 6 Marauder Default Leauge |
|
" Şu anda işyerinde olduğum için detaylı yazamıyorum fakat alt levellarda elinde tutmanı tavsiye edeceğim; Oyun için para birimi diyebileceğimiz itemlar. Onun dışında düşecek itemlar (alt levellarda) soket sayısı ve özellik aralığı limitlerinden ötürü kafayı duvarlara vurduracak şeyler olmayacaktır. Karaktere özel bir sınırlama mevcut değil bu açıdan koşulları sağladıktan sonra her skilli her karakterde kullanman mümkün. Genel işleyiş burada güzelce açıklanmış. Benden daha tecrübeli oyuncular aramızda var ama kafana takılan bir şey olursa oyun içinde bana sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım. No longer a forum dweller, please use PM for contact purposes.
| |
Selam arkadaşlar. Bende oyuna yeni başladım.
Oyunda bazı şeyler biraz karışık geldi. Bunlar hakkında öğrenmek istediğim şeyler var. Mesela bu düşen taşlar hakkında bildiklerinizi yazabilir misiniz? Bu soketli itemlerde soketlerini birbirine bağlama diye birşey var sanırsam. Bunun ne işe yaradığını tam olarak anlayamadım. Bunu açıklayabilir misiniz? KEMIK_KIRAN LEVEL 35 STANDART LEAGUE | |
europa server ında standart league ranger 43 lwl im fakat okumu attım ...:D
cruel act1 deyim ilerlemek çok zorlaştı truncu için aynı haritaya restart çekip duruyorum aynı serverde olmak mühim değil ambus hesabımda var aynı zamanda ambush da oynayan bir arkadaşım var kısa sürede 30 lwl olabiliyorum face adresim morphine_cloud@hotmail.com ekleyin yardımlaşalım | |
" You and me both brother :P I had no idea you were Turkish Igna. Learn something new everyday.. ^.^ (I'm Turkish too; Sheriff = Şeref ~.^) Btw, that God-tier necropost above.. :P IGN: Golem_Antsy, Harvest Last edited by Sheriff_K on May 1, 2014, 2:26:33 PM
| |
" Indeed, he's my panpa IRL. Have you made a cool build using The Coming Calamity? Let me know!
|