Turkish Corner
Bu ilk postta kolay iletişim adına mevcut oynayanların bir listesi vesaire tutulabilir. Open Beta sonası Türk sayısında da muhtemel bir artış olacaktır, ben şimdiden yeni geleceklere hoşgeldin diyeyim.
Default League Ignarsoll Ignarsoll / Witch Southwester UnknownArtist / Witch zekerferc Zeqer / Templar Grrom Artun / Marauder dungpunk Supesu / Ranger peroksit peroksit / Marauder ------------------------------------ Hardcore League monquer PhytonClyne betreuer No longer a forum dweller, please use PM for contact purposes. Last edited by ignarsoll on Feb 13, 2013, 4:42:12 AM
| |
No longer a forum dweller, please use PM for contact purposes. Last edited by ignarsoll on Feb 19, 2013, 5:53:05 AM
| |
Selam arkadaşlar :) EU/Default/Witcher | oyun içi adım UnknownArtist eklerseniz birlikte oynayabiliriz.. :)
|
|
hardcore da oynayan varsa eklesin PhytonClyne yeni başladım
| |
Merhaba, Open Beta dan beri oynuyorum. Default League de 69 level Templar sahibiyim. Yeni başlayanlara yardımcı olabilirim. Oyunun ekonomisini az çok biliyorum. Item tavsiyesinde bulunabilirim. IGN: Zeqer eklerseniz birlikte oynayabiliriz :)
| |
Artun 43lvl Marauder Cruel zorluk seviyesinde Act 2deyim Default Lig eklerseniz beraber oynayabiliriz.
| |
Merhaba ben sadece HC oynuyorum, SC çok çabuk sıkıyor. Marauder'la son zorluk seviyesini gördükten sonra diğer classlara geçerim herhalde. Cruel'a geçme aşamalarındayım. Böyle.
| |
HC şu aralar baya riskli gibi, server yoğunluğu ve crashlar yüzünden. En azından karakter silinmiyor o güzel ama.
Bu arada trade bölümünde açtığım konuda işinize yarar bir şeyler varsa beleşe verebilirim haberiniz olsun :) link IGN: Zeqer | |
ekleyin beyler oyundaki adım Supesu 24 lwl ranger ım sormam gereken bir sürü soru var yardım eden olursa sevinirim.
| |
Selamlar
Closed Betadan beri oynamaktayim Level 65 marauder im var birlikte oynamaktan memnun olurum Ign: peroksit IGN: PERPERUS
|