Hungarian Corner
Sziasztok!
Lassan mehetünk játszani. Lenne egy kérdésem: Melyik karaktert válasszam, ha kétkezes karddal szeretnék irtani? A Shadow és a Dualist között gondolkozom. Szerintetek? Üdv: Alex |
|
Sziasztok!!
Lenen valaki olyan kedves és tudna nekem egy Beta Kulcsot küldeni !!! Köszönöm |
|
" Helo, kerdesedre valaszolva: a Shadow, elemental sebzesre alapszik, es critical-ra, a Duelist physical damage-re fokuszol, de viszont sokkal nagyobb a vedelme. Sok kulombseg nincs a ketto kozott, es mivel tobb ezer variaco letezik egy karakter felepitesehez, ezert kivalaszthatod a szamodra legkenyelmesebbet / legmegfelelobbet. Sok szerencset. ++ Akinek van folosleges beta kulcsa azt szivesen elfogadnam. Elore is koszonom. ++ Last edited by excelent92#7907 on Jan 21, 2013, 10:35:31 AM
|
|
Üdv!
Ha valakinek akad egy felesleges béta kulcsa azt én is megköszönném :) Akár együtt is tolhatjuk :) |
|
" Köszönöm válaszod. |
|
Van egy jó lelkü személy aki megszánna egy Beta key-el? Ki vagyok éhezve mint a malac :-) Köszöm szépen előre is a megszánást! :-D
|
|
Valaki legyen szíves küldjön meghívod mert nagyon szeretnék vele játszani pls!
|
|
Üdv.
23-án lesz s nyílt béta arra lennék kíváncsi hogy ez meddig lesz? Illetve hogy mikortól kezdődik el a végleges játék? |
|
" Az meg nincs kijelentve. |
|
" Ilyen informacioval meg nem szolgaltak, de ha abban ketelkedsz, hogy a karaktereket torlik Open Beta utan, akkor nincs mitol felj. Ez az utolso "wipe", tobb nem lessz. Open Beta vegen nem torlik a karaktereket es ezek megmaradnak veglegesen. |
|