[PL] - Polska Gildia - <~AT~> Antiquus Tutella - Settlers of Kalguur! - Gramy od 8 lat!
Nazwa konta: tsukuyomi_pl
Nick aktualnej postaci: Elaartha Wiek: 23 Aktywność w grze (1-10): 6 (praktycznie codziennie, ale różną ilość czasu) Aktywność na discordzie (1-10): jak dotąd nie używałem, pora zainstalować:) Czy posiadasz mikrofon: tak (laptopowy...) Jak długo grasz w PoE: od XII 2016 Umiejętności w kalamburach (1-10): 3? szczerze nie jest to moja ulubiona dziedzina szaradziarstwa |
|
Nazwa konta:MrMatteo442
Nick aktualnej postaci:ShadowMatt Wiek:19 Aktywność w grze (1-10):7 Aktywność na discordzie (1-10):7 Czy posiadasz mikrofon:tak Jak długo grasz w PoE: miesiąc ale grałem jak wchodziło ascendency :) Nick na kurnik.pl:matteo442 Umiejętności w kalamburach (1-10):6-7 ;) Pozdrawiam :) |
|
Nazwa konta:Zlociutki
Nick aktualnej postaci:Zlociutkiii Wiek:36 Aktywność w grze (1-10):8 Aktywność na discordzie (1-10):Nie mam ale zainstaluje Czy posiadasz mikrofon:tak Jak długo grasz w PoE: gralem podczas bety gdy byly jeszcze 3 akty, potem 2-3lata przerwy i teraz od 3 dni Umiejętności w kalamburach (1-10)15 Pozdrawiam | |
Nazwa konta: Aynix
Nick aktualnej postaci: Obecnie gram kilkoma postaciami, ale najaktywniej Hierophantem TurretBetterThanBalista Wiek: 24 Aktywność w grze (1-10): Hype już przeminął co do nowej ligi, więc obecnie trochę mniejsza, ale wciąż całkiem niezła. 6-7/10 Aktywność na discordzie (1-10): Discorda używam od dawna i jeśli komputer jest włączony, to i discord. Jeśli chodzi o kanały głosowe discorda, to wtedy gdy jestem w grze. 7/10 Czy posiadasz mikrofon: Tak Jak długo grasz w PoE: Od czasów bety kiedy to Piety była last bossem. (z przerwami) Nick na kurnik.pl: Nie wchodziłem tam od wieków, ale zapewne taki jak wszędzie czyli Aynix ^ ^ Umiejętności w kalamburach (1-10): dunno | |
Nazwa konta:Lordnill96
Nick aktualnej postaci:ZiggyArrow Wiek:21 lat Aktywność w grze (1-10):7/8 (są dni gdzie nolifie, są dni gdzie mnie nie ma ze względu na uczelnię) Aktywność na discordzie (1-10):częściej używam ts. Mam też własny do dyspozycji na kameralne pogawędki, ale korzystać z Discorda również mogę. Czy posiadasz mikrofon:Tak Jak długo grasz w PoE: 2 miesiące Nick na kurnik.pl:nie pamiętam... Ale przypomnę sobie jak przyjdzie co do czego :) Umiejętności w kalamburach (1-10): 9/11 |
|
Widzimy się w 3.0 Do tego czasu rekrutacja zamknięta.
| |
Jak wiadomo 3.0 już niedługo, w związku z ostatnimi porządkami w gildii związanymi z nieaktywnością na discordzie ponownie otwieramy rekrutacje do naszej gildii.
Serdecznie zapraszamy do składania wniosków rekrutacyjntch! Last edited by Tachykir on Jun 25, 2017, 6:40:10 PM
| |
Nazwa konta: Traanquiill
Nick aktualnej postaci: Bluesthor Wiek: 19 lat Aktywność w grze: 5-6, ponieważ większośc czasu poświęcam na pasję, ale na PoE też czas się znajdzie ;) Aktywność na discordzie: używalem kiedyś discorda. ogólnie jak już gram to siedzę zalogowany na komunikarze Posiadam mikrofon jak długo gram w poe: Zaczynałem od samego początku gdy gra wychodziła, ale długie przerwy miałem. Teraz zacząłem normalną grę ;) Nie posiadam konta na kurniku. Umiejętności w kalamburach: Po śmierci potrafię udawać, że nie żyję. Stawiam na wysoki poziom. |
|
Zmieniony został sposób rekrutacji w naszej gildii, rekrutacja odbywa się teraz poprzez formularz rekrutacyjny.
Zapraszamy do gildii! | |
Bump
|