Szukam Polaka z długim stażem :)

Zasady są bardzo proste. Dziś wieczorem wyśle Friend Key'a do jednego z Polaków, którzy coś napiszą w tym temacie. Głównym kryterium wyboru będzie moment rejestracji na forum, ale w przypadku zbliżonych do siebie dat, wybiorę tą osobę, która mi się najbardziej spodoba.
Pół roku czekania, ponad nawet.
//Edit.

Pomyłka, nie przeczytałem nazwy tematu.
Last edited by K4milk#2935 on Feb 8, 2012, 9:17:18 AM
if you look who get a key ,they never post or go to account ,they open account somthing like this-20 september 10.30,,,and close account 20 september 10,31 ,they get beta key ,i writing here posts and still nothing ,this is annoing ,even they get beta key they never login again,were is the justice?

pół roku xD od wczoraj okrągła rocznica xD prawie chyba jakiś bal wyprawię ^^ , smutne jest jednak to , że do tego czasu nie otrzymałem klucza i nie miałem możliwości gry w dobrego hack & slasha ;/ po odwyku od d2 udało się odstawić na półkę , dalej titan quest , loki , sacred ... ale ile można wszystko sie nudzi a multi tam słabe ;/ obecnie gram w różne moba . lecz to nie to samo nie krwisty RPG . jeśli zależy ci na tym żeby klucz został dobrze wykorzystany to proszę . ja go wykorzystam . szczególnie że dróg wyboru jest w PoE ... imponująca ilość ;] pozwól mi się zamienić w śliniące zombi xD przed monitorem po xxx h z PoE xD
"
Qenobi wrote:

pół roku xD od wczoraj okrągła rocznica xD prawie chyba jakiś bal wyprawię ^^ , smutne jest jednak to , że do tego czasu nie otrzymałem klucza i nie miałem możliwości gry w dobrego hack & slasha ;/ po odwyku od d2 udało się odstawić na półkę , dalej titan quest , loki , sacred ... ale ile można wszystko sie nudzi a multi tam słabe ;/ obecnie gram w różne moba . lecz to nie to samo nie krwisty RPG . jeśli zależy ci na tym żeby klucz został dobrze wykorzystany to proszę . ja go wykorzystam . szczególnie że dróg wyboru jest w PoE ... imponująca ilość ;] pozwól mi się zamienić w śliniące zombi xD przed monitorem po xxx h z PoE xD

Nic dziwnego skoro to jest dopiero twój 2 post :D
"
K4milk wrote:
"
Qenobi wrote:

Nic dziwnego skoro to jest dopiero twój 2 post :D

Ilość postów na forum nie decyduje o tym kto dostaje klucz, na tym timerze widać co chwilę osoby zarejestrowane tydzień temu bez żadnych postów.
Ech, Klucz zdobyłem w inny sposób, już nie muszę brać w tym udziału xD
Quenobi, z braku laku wygrałeś. :P

Czekaj na PM ode mnie i poinformuj mnie czy wszystko dobrze poszło.
Yessssssst ;] haha cuda się zdarzają a polak polakowi nie zawsze wilkie. po 6 miesiącach wreszcie sie udało ^^ jako wielki Fan RPg szacun!!. klucz wykorzystam w 100 % ;] plus dla ciebie. i do zobaczenia w PoE.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info