[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1.In game name nieprzytonib
2.Twoj Wiek 37 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) standard 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 20+ 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) beginner's 6.Kilka slow o sobie =] lubie h&s poniewaz pomagajo sie zrelaksowac | |
Hej!
Proszę o dołączenie do gildii. ;) 1.In game name: Rrrrranged 2.Twoj Wiek: 29 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) : Standard 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): Ciężko powiedzieć :D Około 800-1000 myślę na pewno :) 5.Poziom doswiadczenia w PoE : semi-experienced 6.Kilka slow o sobie : System engineer z zawodu, szukam drużyny do podexpienia, wspólnych runów :) | |
hey
1 ingame name: Lavabit 2 age : 40 3 liga: ultimatum 4 hours: 2k+ 5 semi-exp 6 gram on and off od Incursion, szukam ekipy do grania i dobrej zabawy | |
1.In game name
Mativz 2.Twoj Wiek 35 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 1500 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) Ciężko powiedzieć. Po tylu godzinach na pewno coś tam umiem, aczkolwiek im więcej gram tym wydaje mi się że mniej wiem :D 6.Kilka slow o sobie =] Ojciec dwójki dzieci, mąż, przedsiębiorca, maniak gier komputerowych, w szczególności FPS i hack&slash :) | |
1 ingame name: gouihuh
2 age : 34 3 liga: standard 4 hours: 237 5 beginner 6 gram w: POE, LOL, COD a no i klikam z UK. Szukam ekipy zeby pograc w Expedition oraz kolejne odlsony poe. pozdrawiam, M. Last edited by mikus997 on Jul 18, 2021, 6:42:56 AM
| |
1.Raxx_Ultimatum
2.25 3.ssf sc ultimatum 4.200+ 5.exp/veteran 6.czesc nazywam się mati i szukam ludzi z którymi mógłbym pograć w poe i inne gry. |
|
1.IgniteStrikesAgain
2.24 3.Softcore Ultimatum 4.3000+ 5.experienced 6.Gram co lige od Incursion dla przynajmniej 24 challengy, lubie siedzieć w ho godzinami i craftować nieudane projekty i eksperymentować z buildami. Trochę niecierpliwy i neurotyczny. |
|
1. Shiszka, w nowej lidze postać o imieniu Wredota_
2. 27 3. sc 4. 1100 na steamie, poza steamem pewno z 300+ jeszcze będzie (jak nie więcej) 5. Powiem, że experienced, choć znam się przede wszystkim na minionach :d 6. Jestem Gośka i gram w gry! A poza tym, życiowa ze mnie niedorajda, która uwielbia fantastykę. | |
1. Staple_
2. 24 3. SC/HC (start zwykle SC, później HC) 4. 716 godzin na steamie + parę lig poza steamem 5. experienced 6. Mam na imię Marcin, kończę studia na kierunku Elektrotechnika, w PoE gram od ligi delirium. Ulubiony smak monsterka to biały oraz pacific punch. | |
1. Anastazjaaaazaxa
2. 25 3. SC 4. 3284.7 5. beginner's 6. Kilka slow o sobie =] Marcinek nie gruby. |
|