PC servers are restarting in: .
They should be back up in approximately .Sony servers are restarting in: .
They should be back up in approximately .Xbox servers are restarting in: .
They should be back up in approximately .[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1.ssf_rytual
2.22 3.sc 4.700 5.taki starszy początkujący? 6.Szymon, śmigam na desce od 10lat, lubie gry komputerowe, opolski tabula warrior Last edited by hidanrytual on Oct 14, 2020, 5:39:24 PM
|
|
1.In game name : IMPOOLS
2.Twoj Wiek :dojrzały/słuszny 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) Obecnie HEIST 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) Mysle ze groznie duzo co lige 5.Poziom doswiadczenia w PoE :beginner's/experienced player/ 6.Kilka slow o sobie =] Młody duchem tatko ,komunikatywny , rozrywkowy lubiacy gierki gosc. Milosnik polskiego i zagranicznego hip -hopu lat 80'/90'.Fan WoWa ,Dragon Balla i dobrej ksiazki. | |
1.Ilderlialn
2.20 lat 3. SC Heist 4. miedzy 500 a 1000 5. experienced 6. jestem komunikatywny lubie grac impulsywnie zamawiac zarcie posmiac się i jak kogos to interesuje to na discordzie powiem wiecej |
|
1.ZdychajOrku
2.18 3.Gram na SC 4.400h 5. powiedziałbym że jestem doświadczonym graczem gdyż nie znam dokładnie jeszcze wszystkich mechanik 6. Dla znajomych Ogi około rok temu zostawiłem diablo 3 i powoli zacząłem przechodzić na poe gdyż gra nie spełniała do końca moich wymagań, preferuje grać solo i szukam jakieś grupy osób z którą można byłoby pogadać i powymieniać się informacjami. | |
1.In game name : dexius
2.Twoj Wiek : 40 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) : dużo za dużo :) 5.Poziom doswiadczenia w PoE: z trybu nauki jeszcze nie wyszedlęm :) 6.Kilka slow o sobie =]: wytrawny fan diablo 2 i WoW, kolekcjoner koszulek "najlepszy tata" :), fan dobrego jedzenia, szybkich aut i pięknej kobiety: :), | |
1. Gigas_Noobas
2. 22 3. SC 4. Nie wiem ale troche sie już nazbierało 5. experienced 6. moje hobby to piłka nożna(gram amatorsko) i granie w komputer | |
1.In game name - GIGA_CHAD
2.Twoj Wiek - 31 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC)- temp SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo)- od legacy wszystkie ligi 40/40 challenge, sam chciałbym wiedzieć ile to było godzin 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) - veteran 6.Kilka slow o sobie =] - lubię "troszkę" pograć :) | |
1. Valiris_LS
2. 30+ 3. temp. SC 4. Gram każdą ligę od 3.8 5. early begginer :) 6. Jestem non-toxic i takich samych ludzi do gry poszukuję. Chętnie pomogę wszystkim zainteresowanym. | |
1.RegTankowiec
2.36 3.SC 4.Dużo godzin, ale prawie wyłącznie acty 5.Początkujący z zamiłowania 6.Gram w PoE na starym komputerze PC w okienku 800x600 z grafika ustawiona niżej niż najniższa (czyli w ustawieniach w grze wszystko na low a dodatkowo w plikach gry mam ustawione jeszcze niższą jakość). Gram przez LTE które wyciąga przez większość czasu około 1mega i które przez połowę doby funduje mi kilkusekundowe lagi. Ale lubię tą grę więc się nie przejmuje (przez większość czasu) i gram :) Najczęściej kończę grać na mapkach T1-5 i zaczynam robić nowa postać (około 10 na ligę) ponieważ mobki na złotych mapkach nie mają litości dla graczy którzy przez lagi tracą kontrole nad postacią :P | |
1.In game name : Racoon
2.Twoj Wiek: 30 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): SC i tempy 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): około 350 odkad dodałem na steamie 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran): Grałem na kilku ligach, wracam właśnie do gry 6.Kilka slow o sobie =] Typowy gracz MMORPG, setki godzin przegrane w Cabal Online, BDO, POE, D3, D2, Swoją przygode zacząłem w wieku 12 lat i tak zmieniają się gry a zapał pozostaje taki sam pomimo zmiany szkoły w prace i wielu obowiązków jakie nakłada na człowieka dorosłe życie :) |
|