[PL] Nabór do Polskiego teamu.

"
Gicu wrote:
Piotr - rozumiem, że nie będziesz chciał z nami polemizować na różne ciekawe tematy głosowo w trakcie gry? :)

Przeważnie gram, kiedy mój 17 miesięczny syn śpi. Nie chciałbym "Bąka" obudzić. :]
- 19
- Tomek
- srednio od 14 do 2 w nocy
- tak jestem w stanie
- Chodze do szkoly w weekendy wiec mam duzo czasu. Gram w gry. W grze mam 24 poziom jestem troche zrezygnowany graniem samemu bo jest to nudne. Niewiem co tu jeszcze napisac napewno zyskuje przy blizszym poznaniu
A co do tego wieku 20 lat zrobcie jakas rozmowe wstepna bo taka dyskwalifikacja za to ze jestem z 1993 a nie z 1992 to troche lipa ...

Pozdrawiam Tomek
Last edited by zaku1993 on Feb 10, 2013, 5:30:50 PM
Witam !
Widze ,ze tworzy sie cos chetnie sie przylacze tylko mi nazwa nieodpowiada :)
nie chce byc w zadnym klanie ani tym telewizyjnym ani zadnym innym bo to mi sie kojarzy z tym glupim serialem .
A chetnie pogram w zespole .
Moge sie dostosowac o sobie nie lubie pisac wiec nic nie napisze .
Na dniach zabiorę się do tworzenia forum aby można było się jakoś "łatwiej" organizować.

Nie będzie to super duże - obszerne forum a jedynie z najważniejszymi działami oraz wątkami.
chętni będą mogli się tam zarejestrować i zaczniemy wspólną "siekankę".
Myślę, że będziemy wyrozumiali dla wieku 20 mniej ;].
W kupie raźniej.
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 12, 2013, 7:35:04 AM
No to fajnie czekałem na twoja odpowiedz. Jak by co to ja mogę pomoc w tym forum powiesz mi co i jak i będzie git .
Witam

Robert - maruder nick NIEDOBRY , gram zazwyczaj po 21-22 .

Zapraszam do gry .

Pozdrawiam Robert

"
Sopel7 wrote:
Witam !
Widze ,ze tworzy sie cos chetnie sie przylacze tylko mi nazwa nieodpowiada :)
nie chce byc w zadnym klanie ani tym telewizyjnym ani zadnym innym bo to mi sie kojarzy z tym glupim serialem .
A chetnie pogram w zespole .
Moge sie dostosowac o sobie nie lubie pisac wiec nic nie napisze .

Specjalnie dla Ciebie zmieniłem temat ;) .

"
zaku1993 wrote:
No to fajnie czekałem na twoja odpowiedz. Jak by co to ja mogę pomoc w tym forum powiesz mi co i jak i będzie git .
Z pewnością będę potrzebował kogoś kto będzie w stanie napisać kilka poradników ładnie ułożonych w kwestii craftowania itp. :)

Czujesz się na siłach?
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 12, 2013, 7:38:17 AM
Wiesz co moge cos takiego zrobic ale niewiem czy jest sens powielac cos co juz jest ladnie opisane.
Zobacz sobie na ta strone http://www.path-of-exile.pl/
Zawsze mozna zrobic jakis link odsyłający albo cos innego to juz pozostawiam twojemu osądowi.
Last edited by zaku1993 on Feb 12, 2013, 9:10:20 AM
Ok.

Forum postawione możecie się rejestrować i pisać uwagi sugestie dotyczące zmian.

http://pathofexile.org.pl

ogólnie może jakieś konkretne logo by się przydało... ?
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 12, 2013, 11:54:02 AM
Może by ktoś założył jakiś kanał na istniejącym już team speaku.

A logo to zrobilem cos takiego na szybko http://postimage.org/image/5jq2kr7m3. Nie mam zdolnosci w gimpie :P
Last edited by zaku1993 on Feb 12, 2013, 2:48:03 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info