[PL] Nabór do Polskiego teamu.
Witam.
Otóż postanowiłem założyć ten temat ponieważ szukam kilku solidnych osób do wspólnego grania. Jeśli znudziło Ci się: - granie w samotności - zabieranie przez kogoś dropu, który w ogóle mu się nie przyda - w public party wyprzedzanie misji przez kogoś innego przez co wchodzimy już do oczyszczonego miejsca - masz powyżej 20 lat (możemy poruszać wątki o "dupie Marynie" ;) -pewnie wolał bym to jakoś zweryfikować z czasem. Co planuję: - serwer ventrilo na początek dla 10 osób. (później będzie dla większej liczby osób będziemy - mogli grać kilkoma grupami jednocześnie w różnym składzie). - oficjalne forum "gildii" na moim płatnym serwerze - stały kontakt między członkami - wzajemna pomoc w świecie PoE. Co potrzebujemy: - dobrą nazwę dla klanu Jeśli znajdą się chętni proszę wpisywać się w tym temacie. Mile widziane wpisy o strukturze takiej jak: - wiek - płeć ;) - godziny w których możesz grać - czy jesteś w stanie używać ventrilo - parę słów o sobie. ---------------------------------------Trochę o mojej osobie------------------------ Gicu (pseudonim) Nazywam się Gracjan i jak na razie mam 25 lat. Od lat byłem fanatykiem serii Diablo. Zmordowałem każdą z części po kilkaset godzin a może nawet i więcej. Diablo 3 pozbawiło mnie marzeń jakie pokładałem w tej serii i pojawiło się Path Of Exile. Teraz w każdej wolnej chwili w pracy czy w domu poświęcam społeczności PoE jak i na grze. Jestem entuzjastą nowych technologii oraz byłym adminem dość popularnych stron. Aktualnie przebywam w Polsce lecz na dniach planuję przenieść swoje dotychczasowe życie do Wielkiej Brytanii wraz z moją narzeczoną. jak chcecie wiedzieć więcej - pytajcie ;) . --------------------------------------------------------to tyle------------------ Zapraszam do rozwijania wątku. //Gicu EDIT:// 2013-02-12 Forum pod adresem: http://pathofexile.org.pl Zgłoszenia tu: http://pathofexile.org.pl/viewtopic.php?f=24&t=4 CASUAL GAMER Last edited by Gicu on Feb 13, 2013, 1:01:44 PM
| |
Widzę, że będę pierwszy hehe.
- wiek 18 - płeć ;) facet - godziny w których możesz grać W zasadzie w tygodniu wieczorami, w weekendy siedzę trochę więcej, w ciągu dnia. - czy jesteś w stanie używać ventrilo tak - parę słów o sobie. Jestem młodym chłopakiem, uczącym się i grającym na instrumentach. Robię muzykę, tworzę ją, tak to cały ja. Oprócz tego lubię sobie pomalować, zapalić dobrego jointa itp. Jeśli 2 lata będzie barierą, to szkoda. | |
IGN - RONIIN. Sebastian w realu sie kłania
mam 25 lat, edukacje zakończyłem szczęśliwie, obecnie zajmuje mnie głównie praca płeć "male" race "human" age "25" class "Marauder" lvl "70" Z graniem u mnie bywa różnie, czasem gram w pracy, czasem w domu wieczorami,ale to rzadziej bo albo panna nie okupuje albo mam rajd w WoW-ie. Co do Venta to tak mogę używać ale zastanawiam się czy TS albo Mumble nie byłoby lepszym rozwiązanie bo jest sporo tańsze a TS jest za free. Cóż mógłbym powiedzieć o sobie, jestem raczej pogodny i wesoły, gram na gitarze, słucham "ostrzejszej" muzyki, nie lubię chamstwa i buractwa co niestety często wiąże się z wiekiem, (może stąd to ograniczenie 20 lat u autora postu), rzygam jak słyszę "ona tańczy dla mnie" Chciałbym pograć i pogadać ofc z kimś kto ma pojecie o tej grze, kto nie będzie perfidnie podpieprzał nie swoim itemów podczas chodzenia w party, z kimś ogarniętym - myślenie nie boli :) IGN Aliiya
| |
@RON1N - W większości (jak nie we wszystkim się zdecydowanie zgadzamy).
Na ostrej muzie się wychowałem: "Metallica, KoRn, Soulfly, Sepultura itp". Teraz Machine Head, Gojira itp. To mi nadal w duszy gra. Tak zgadza się to mniej więcej z tego powodu jest tu ograniczenie wiekowe ;). " @yo_mama - jaką muzykę tworzysz? CASUAL GAMER Last edited by Gicu on Feb 8, 2013, 11:06:21 AM
| |
Nie wiem jeszcze.
| |
... :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Feb 8, 2013, 4:10:05 PM
| |
" Chciałeś coś powiedzieć? ;) CASUAL GAMER Last edited by Gicu on Feb 8, 2013, 5:03:01 PM
| |
Piotr.
Lat 33. Gram o różnych porach, kiedy jestem w domu. Pracuje w systemie trójzmianowym. Nie używam żadnych programów do komunikacji głosowej. Zazwyczaj gram solo ale nie stornie od party. Jednak denerwuje mnie, gdy wchodzę w lokację, a tam czysto. Małomówny, wytrwały. Last edited by d0mi3l on Feb 9, 2013, 3:50:30 AM
| |
Piotr - rozumiem, że nie będziesz chciał z nami polemizować na różne ciekawe tematy głosowo w trakcie gry? :)
CASUAL GAMER
| |
Ja wczoraj dorwałem paru ludzi z jednego forum, grają przez Raidcall, ale trochę kurde inni są jacyś.
Liczę, że będę mógł brać udział w grze tutaj z tym polskim klanem Last edited by yo_mama on Feb 10, 2013, 8:02:09 AM
|