[PL] Nabór do Polskiego teamu.

Witam.

Otóż postanowiłem założyć ten temat ponieważ szukam kilku solidnych osób do wspólnego grania.

Jeśli znudziło Ci się:

- granie w samotności
- zabieranie przez kogoś dropu, który w ogóle mu się nie przyda
- w public party wyprzedzanie misji przez kogoś innego przez co wchodzimy już do oczyszczonego miejsca
- masz powyżej 20 lat (możemy poruszać wątki o "dupie Marynie" ;) -pewnie wolał bym to jakoś zweryfikować z czasem.

Co planuję:

- serwer ventrilo na początek dla 10 osób. (później będzie dla większej liczby osób będziemy - mogli grać kilkoma grupami jednocześnie w różnym składzie).
- oficjalne forum "gildii" na moim płatnym serwerze
- stały kontakt między członkami
- wzajemna pomoc w świecie PoE.

Co potrzebujemy:

- dobrą nazwę dla klanu

Jeśli znajdą się chętni proszę wpisywać się w tym temacie. Mile widziane wpisy o strukturze takiej jak:

- godziny w których możesz grać
- czy jesteś w stanie używać ventrilo
- parę słów o sobie.
---------------------------------------Trochę o mojej osobie------------------------
Gicu (pseudonim)
Nazywam się Gracjan i jak na razie mam 25 lat.
Od lat byłem fanatykiem serii Diablo. Zmordowałem każdą z części po kilkaset godzin a może nawet i więcej.
Diablo 3 pozbawiło mnie marzeń jakie pokładałem w tej serii i pojawiło się Path Of Exile.
Teraz w każdej wolnej chwili w pracy czy w domu poświęcam społeczności PoE jak i na grze.
Jestem entuzjastą nowych technologii oraz byłym adminem dość popularnych stron.
Aktualnie przebywam w Polsce lecz na dniach planuję przenieść swoje dotychczasowe życie do Wielkiej Brytanii wraz z moją narzeczoną.

jak chcecie wiedzieć więcej - pytajcie ;) .

--------------------------------------------------------to tyle------------------
Zapraszam do rozwijania wątku.

//Gicu

EDIT:// 2013-02-12

Forum pod adresem: http://pathofexile.org.pl
Zgłoszenia tu: http://pathofexile.org.pl/viewtopic.php?f=24&t=4
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 13, 2013, 1:01:44 PM
Widzę, że będę pierwszy hehe.

- płeć ;)
facet
W zasadzie w tygodniu wieczorami, w weekendy siedzę trochę więcej, w ciągu dnia.
tak
- parę słów o sobie.

Jestem młodym chłopakiem, uczącym się i grającym na instrumentach. Robię muzykę, tworzę ją, tak to cały ja.
Oprócz tego lubię sobie pomalować, zapalić dobrego jointa itp.

Jeśli 2 lata będzie barierą, to szkoda.
IGN - RONIIN. Sebastian w realu sie kłania
mam 25 lat, edukacje zakończyłem szczęśliwie, obecnie zajmuje mnie głównie praca
płeć "male"
race "human"
age "25"
class "Marauder"
lvl "70"
Z graniem u mnie bywa różnie, czasem gram w pracy, czasem w domu wieczorami,ale to rzadziej bo albo panna nie okupuje albo mam rajd w WoW-ie.
Co do Venta to tak mogę używać ale zastanawiam się czy TS albo Mumble nie byłoby lepszym rozwiązanie bo jest sporo tańsze a TS jest za free.
Cóż mógłbym powiedzieć o sobie, jestem raczej pogodny i wesoły, gram na gitarze, słucham "ostrzejszej" muzyki, nie lubię chamstwa i buractwa co niestety często wiąże się z wiekiem, (może stąd to ograniczenie 20 lat u autora postu), rzygam jak słyszę "ona tańczy dla mnie"
Chciałbym pograć i pogadać ofc z kimś kto ma pojecie o tej grze, kto nie będzie perfidnie podpieprzał nie swoim itemów podczas chodzenia w party, z kimś ogarniętym - myślenie nie boli :)
IGN Aliiya
@RON1N - W większości (jak nie we wszystkim się zdecydowanie zgadzamy).
Na ostrej muzie się wychowałem: "Metallica, KoRn, Soulfly, Sepultura itp".

Teraz Machine Head, Gojira itp. To mi nadal w duszy gra.

Tak zgadza się to mniej więcej z tego powodu jest tu ograniczenie wiekowe ;).
"
yo_mama wrote:
Widzę, że będę pierwszy hehe.

- płeć ;)
facet
W zasadzie w tygodniu wieczorami, w weekendy siedzę trochę więcej, w ciągu dnia.
tak
- parę słów o sobie.

Jestem młodym chłopakiem, uczącym się i grającym na instrumentach. Robię muzykę, tworzę ją, tak to cały ja.
Oprócz tego lubię sobie pomalować, zapalić dobrego jointa itp.

Jeśli 2 lata będzie barierą, to szkoda.

@yo_mama - jaką muzykę tworzysz?
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 8, 2013, 11:06:21 AM
Nie wiem jeszcze.
... :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Feb 8, 2013, 4:10:05 PM
"
Noktis wrote:
... :)

Chciałeś coś powiedzieć? ;)
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu on Feb 8, 2013, 5:03:01 PM
Piotr.
Lat 33.
Gram o różnych porach, kiedy jestem w domu. Pracuje w systemie trójzmianowym.
Nie używam żadnych programów do komunikacji głosowej.

Zazwyczaj gram solo ale nie stornie od party. Jednak denerwuje mnie, gdy wchodzę w lokację, a tam czysto.
Małomówny, wytrwały.

Last edited by d0mi3l on Feb 9, 2013, 3:50:30 AM
Piotr - rozumiem, że nie będziesz chciał z nami polemizować na różne ciekawe tematy głosowo w trakcie gry? :)
CASUAL GAMER
Ja wczoraj dorwałem paru ludzi z jednego forum, grają przez Raidcall, ale trochę kurde inni są jacyś.

Liczę, że będę mógł brać udział w grze tutaj z tym polskim klanem
Last edited by yo_mama on Feb 10, 2013, 8:02:09 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info