Utrata postaci

Witam
jakąś godzinę temu próbowałem założyć sobie sklepik na poe.trade i chyba trzeba tam utworzyć nowy temat na forum poe i musiałem się tam zalogować, i wziąłem stworzyłem nowe konto i chyba je połączyłem ze steamem czy coś i gdy wchodzę w grę nie ma moich postaci, jest pusto.
Czy jest jakiś sposób żeby zalogować się do poe bez steama?
Last bumped on Jan 13, 2019, 11:36:18 AM
Pozdrawiam, że ktoś ci po polsku odpisze :D
Ściągasz clienta poe albo piszesz do ggg na emaila z prośbą o odłączenie aktualnego konta od steama.
Oczywiście kontakt z nimi tylko po angielsku bo jak napiszesz po polsku to Ci nie odpiszą.
Jak tak bardzo jesteś w tym zielony to pisz pw a postaram się Ci pomóc w rozwiązaniu twojego problemu.
Last edited by xwojtek9797x#0207 on Jan 9, 2019, 3:06:22 PM
Piszesz na meila support@grindinggear.com oni ci odłączają konto i normalnie się logujesz lub pobierasz grę osobno,tak BTW. świat jest bardzo mały, nick kojarze z wowa albo poprostu jesteś inną osobą niż mój były guildmaster. W sumie jestem prawie pewny, że to ty zozolka. w sumie to zanim mnie kicknales z gildi i zablokowales wiadomosci na priv w wowiku to chciałem ci serdecznie podziękować za wszystkie te wipe'y na immonarze i mythici.Pewnie już wiesz kto to pisze ale i tak z poważaniem LEMOR :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info