Kaplik i Przyjaciele
|
Siemanko, Kaplik z tej strony, witajcie na moim skromnym kanale twitch. Więcej info
----> http://www.twitch.tv/ireneusz61 <---- I. WSTĘP § 1.1 Przebywanie w gildi jest równoznaczne z przeczytaniem i zaakceptowaniem niniejszego regulaminu. § 1.2 Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu bez wcześniejszego uprzedzenia. § 1.3 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia użytkownika z jego przestrzegania. § 1.4 Postanowienia zawarte w niniejszym regulaminie obowiązują wszystkich użytkowników gildi. II. ZASADY OGÓLNE § 3.1 Zabrania się używania nicków w gildi (nazw użytkowników): § 3.1 a) Wulgarnych, obraźliwych, rasistowskich, nazistowskich i sugerujących jakąkolwiek przynależność klubową i religijną. § 3.1 b) Zajętych przez wyższą administrację serwera i serwisu oraz podobnych w znaczącym stopniu do nich, a także podszywania się pod te osoby. § 3.2 Wymagany wiek do przyjęcia do gildi: 15 lat + trzeźwe myślenie. § 3.3 Wymagana jest posiadanie mikrofonu oraz klienta teamspaek. § 3.4 Wymagana jest aktywność w gildi. (przynajniej raz na cztery dni trzeba się zalogować chociażby na forum, aktywność będzie także sprawdzana na serwerze teamspek) Jeżeli chciałbys dołączyc do gildi zapraszam na twitch! Last edited by Ireneusz#5926 on Sep 30, 2015, 6:04:52 AM
|
|
|
1. Stefan
2. 25 3. Sacior / tirus1 4. Jak najbardziej :) 5. Totalny brak 6. Warbands 7. Pracuje i szukam jakiejś perspektywy dla nudnego diablo :) |
|
|
1) Mateusz
2) 25 3) Kokosowy_SRS 4) przebywać mogę bez problemu, z natury wolę słuchać innych niż mówić 5) nie za duże ale podstawy są 6) aktualnie Tempest 7) Sake wa honshin o arawasu |
|
|
1) Adam
2) 26 3) Jarchkim 4) Jak najbardziej na tak. 5) Jest to moje chyba 4 podejście (najdłuższe) po nudnym Diablo 3. Ciągle się uczę. 6) Na razie Standart jak podłapię więcej wiedzy, Warbands. 7) Ukończyłem architekturę, aktualnie zajmuję się grafiką 3d i 2d, lubie strasznie hack n slashe, zaczynałem od diablo 2 i szukałem podobnego klimatu aż znalazłem. |
|
|
ad.1 Łukasz
ad.2 30 ad.3 FejkBall (jak zgine, bedzie inny :)) ad.4 TAK ad.5 gram od closed beta z przerwami ad.6 Tempest ad.7 praca, gra, zycie |
|
|
Jarek
30 lat Kazio moge byc caly czas jak bedzie trzeba oczywiscie z przerwa na obiad 6 dni ale szybko sie ucze no i chyba daje rade Tempest zacny ziomek duzo gram |
|
|
Przyjęci;
Kazio FejkBall Jarchkim Kokosowy_SRS Sacior Witajcie i czujcie się jak u siebie ! |
|
|
1.Szymon
2.19 3.Shivern 4.pewnie ;) 5.2 dni póki co 40 lvl 6.warbands 7.świeżo upieczony student |
|
|
1.Kamil
2.20 3.OgnistyBuziak 4.Raczej tak 5.Dosc spore. Około 500h przegrane 6.Warband 7.Siema. Mam na imie Kamil. Jestem po szkole jak na razie bezrobotny. Lubie pogrywać w hack n slashe i gry podobnego typu. |
|
|
OgnistyBuziak
Shivern PRZYJĘCI :)))) |
|